pisaiferdetorony.zip

2015. május 30. szombat, 14:16 - utazomajom
Olaszország

Villámlátogatás Pisában

Rendhagyó programot ajánlunk az egynapos túrák kedvelőinek, az egyik utazó majom már túl is van rajta.


A Ryanair csak heti hármas frekvenciával repüli Pisát, így aki megnézné a ferde tornyot, de ódzkodik attól, hogy Toscanában töltsön két éjszakát, annak egy kis kerülővel kell odajutnia. Mondjuk Eindhovenen keresztül. A hajnali 6.10-es indulás nem a legkellemesebb, de valamit valamiért. A Wizz Air jelenleg 10.990 forintos áron adja a jegyeket klubtagoknak június 24-ére. Ha pontokból tudunk repkedni, akkor oké, amúgy elég necces, ritkán adunk ki ennyi pénzt Európán belüli fapados jegyre. Az átszállás miatt nem kell aggódni, van idő bőven bevinni egy brióst és egy forró csokit az emeleti kávézóban, vagy kiülhetünk a kilátóteraszra is.

Eindhoveni reptér
Eindhoveni reptér

Repülőfotósoknak a közeli parkolóház tetejét ajánljuk, Herculesek, C-17-esek és egy KC-10-es is gyakran megfordul a reptéren, a fő forgalmat azonban a Wizz-Ryan-Transavia adja.

Wizz Air érkezik. A fotó a parkolóház tetejéről készült
Wizz Air érkezik. A fotó a parkolóház tetejéről készült

12.30-kor indul a Ryanair Pisába, a június 24-i dátumra 24,99 euró a jegy.
A Galileo reptérről Sienába és Firenzébe is működtetnek shuttle buszokat. A helyi járat, a LAM Rossa nevezetű busz pár perc alatt bevisz a városba. A Rossa név ne tévesszen meg senkit, ugyanúgy sárga ez a busz is, mint a többi. A sofőrnél vásárolt jegy 2 euró, de ha újságosnál vagy automatából vesszük, állítólag feleannyi. 🙂

Dől
Dől
Együttállás
Együttállás

A budapesti Ryan 22.10-kor száll fel, június 24-ére 19,99 euróért adják a jegyet. Érkezés még aznap, 23.55-kor. 🙂
Akinek az adott dátum nem szimpatikus, keresgéljen bátran, hátha lesz még olcsóbb, de csak a szerdai karika működik, a hétfői és a pénteki Pisa-Budapest járat délelőtti.

Talán ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.