accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Gyorshír: 19.500 Ft lesz a teszt hatósági ára

utazomajom /

Orbán Viktor facebook videóban jelentette be a kormányülés utáni gondolatait, döntéseket. Ez alapján a vírus második hulláma december-január környékén éri el a csúcspontját. Egészen addig van egy “haditervünk” az ország működőképességének fenntartására és a betegek meggyógyítására. A harmadik, negyedik stb. hullámról ebben a videóban nem volt szó.

“Mindenki megnyugodhat, aki elkapja a vírust meggyógyítjuk” – tette hozzá. Mivel a vírust külföldről hurcolták be, továbbra is fenntartják a beutazási korlátozásokat. A feloldás egyébként rajtunk most kivételesen nem segítene, hiszen Európa egyik legfertőzöttebb országaként már nem látnak szívesen bennünket külföldön, napról napra jelentik be a karanténkötelezettséget a magyarokkal szemben.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Semmelweis Egyetem, 2020. augusztus 31.-én bemutatott előadása szerint az év utazás szempontjából legforgalmasabb időszakában az importált, vagy ahhoz köthető esetszám mindössze 11% volt.

A tesztek hatósági árát maximalizálták, nem lehet elkérni több pénzt mint 19.500 Ft-t egy tesztért, tehát a karanténból szabaduláshoz szükséges két teszt maximum 39.000 Ft-ba kerülhet.

 

 

Ajánlatok