accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A családi programok támogatója: a limuzinbérlés

utazomajom /

Nagyon sokszor azon törjük a fejünket, hogy hogyan tehetnénk még különlegesebbé egy-egy családi programot. Legyen szó egy születésnapi buliról, egy ballagásról, egy előléptetésről vagy egy házassági évfordulóról, ilyen esetekben összegyűlik a család apraja-nagyja és egy csodálatos napot töltenek együtt. Pontosan ilyenkor jöhet jól egy elegáns, jól felszerelt limuzin. Miért? Miért ne? A következő pár sorban a limuzinbérlés előnyeiről lesz szó. Tarts velem, amennyiben szeretnél többet megtudni a témáról!

Családi utazás egy kicsit másképpen

Az már nem új sem a gyerekek, sem a felnőttek számára, hogy kocsiba ülnek és kiruccanak egy kicsit, ám ezen könnyen változtathatunk. Mi lenne, ha lecserélnénk egy időre a családi autót egy nagyobb járgányra? Mondjuk egy limuzinra! Sőt, jobbat mondunk, a VIP Limuzin, limuzin esküvő jeligéi már árulkodnak a szolgáltatás jellegéről, hiszen a leendő házasok számára biztosítható komfortos és természetesen hófehér autó.

A családi luxusutazásokat azonban bármilyen más alkalom esetén beiktathatjuk és a szülők, a gyerekek, sőt még a nagyszülők is részt vehetnek ezeken a felejthetetlen eseményeken. Ha erre még nem gondoltál: akár még szülinapi zsúrt is tarthattok a kocsiban: lufival, dekorációval, zenével, nasival, italokkal, ajándékokkal és mindennel, ami csak kell! A sofőrök pedig eközben valamennyi, a gyerekek által feltett kérdésekre szívesen válaszolnak.

Vallási ünnepek

Ezalatt olyan családi programokra gondolunk, mint amilyen az elsőáldozás, a bérmálás és a keresztelő. Ezek mindegyike összehozza a családot, a barátokat és az ismerősöket. Újabb okot adnak az ünneplésre, mivel azt jelentik, hogy a gyermek élete ismét egy új szakaszba lépett.

A jeles napra bérelhetünk egy elegáns Lincoln limuzint, ami háztól házig viszi a hozzátartozókat, tehát sokkal egyszerűbbé tehető az utazás.

Ballag már a vén diák tovább…

Teljesen mindegy, hány éves a ballagó, minden korosztály megérdemli az elismerést, így a kicsik és a nagyok egyaránt kiérdemlik, hogy a család egy menő limuzinnal várja őket. Ekkor lezárul egy életszakasz és új fejezet nyílik, s ez jelentős mérföldkőnek minősül. A felnőtté válás rögös útjait akkor támogathatják a szülők, ha kellőképpen megünneplik a gyermekek addigi sikereit.

Képzeljük csak el a ballagó arcát, amikor realizálja, hogy az iskola elé gördül a limuzin! Az elegáns belső tér, a hangulatvilágítás, a zene csak fokozza az ünnepi hangulatot! A szalagavató bál, az elegáns öltönyök, a fodros báli ruhák estéje, ami valóban meseszerű, de tökhintó helyett talán maradjunk a limuzin mellett!

A limuzin tehát egy igen sokoldalú járgány, ami sok esetben áll a rendelkezésünkre, ennek köszönhetően a családi pillanatokat is felejthetetlenné varázsolhatja.

Ajánlatok