accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A kert az öröm és a munka forrása is egyben

utazomajom /

Ha valaki kertes házban élheti életét vagy esetleg van hétvégi telke, horgásztanyája, nyaralója, akkor egyrészt szerencsés helyzetben van, mert saját környezetében élvezheti a szabad levegő és a zöld környezet adta élményeket, másrészt pedig abban is biztos lehet, hogy az unalom veszélye nem fogja a továbbiakban fenyegetni, hiszen mindig lesz valamilyen feladata.

A kert ugyanakkor egy munkaigényes feladatgyűjtemény is egyben.

Amikor a kertben is szükséges a hely

A kerti feladatok elvégzéséhez bizony szerszámok, eszközök széles tárháza szükségeltetik, és ha valaki nem szeretné ezeket a lakásban vagy a garázsban tárolni, hanem kulturált körülmények között, rendezetten kívánja megoldani e kihívást, akkor nagyon jól tud jönni egy kerti kisház.

A fából épült ilyen kis építmények kétségtelenül nagyon illenek a kerti környezetbe, azonban számos olyan hátrányuk van, amelyeket figyelembe véve rájöhetünk, hogy a műanyagból készült kerti épületnek számos előnye van a természetes anyagból készült társaihoz képest.

A műanyag előnyei

A Gemini-Duo webáruházban forgalmazott kerti házak úgy vannak kialakítva, hogy ránézésre fából készültnek tűnnek, így ugyanolyan harmonikusan illeszkednek a természetbe, mint hagyományos társaik. Azonban a gondos tervezésnek és kialakításnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az épület tökéletesen ellenáll a szabadtéri körülmények kihívásainak, így télen-nyáron gondozást nem igényelve fogja szolgálni tulajdonosát.

A fával ellentétben nem igényel impregnálást, nem támadják meg rovarok, nem fog kiszáradni, mint ahogy a nedvességtől, esőtől szétmállani sem fog. Emellett az időnkénti átfestésre sem tart igényt, hiszen színét megőrzi, nem fakul, felülete nem lesz porózus, nem pereg le.

Mindezen előnyök mellett meg kell említeni azt is, hogy az építése egyszerű, gyorsan megoldható, felállítása gyorsan megtörténhet, nem tart napokig és új helyre is könnyen átállítható.

A kerti házak további jellemzői

A padlózat 150, a tető pedig négyzetméterenként 75 kilogramm súly elviselésére is képes, tehát masszív, erős, tartós szerkezetről van szó, ahol a szellőzés és a fény bejutására is gondoltak. Az előbbi kívánalmaknak a beépített szellőző, míg utóbbinak az ablakkialakítás tesz eleget.

A kis épület elő van készítve a zárhatóságra is, az egész építmény tisztítása pedig egyszerűbb nem is lehetne, hiszen csak egy kerti tömlő vagy vödör, némi víz és egy törlőkendő szükséges e művelethez.

A ház kimondottan környezetbarát, hiszen gyártáshoz egyetlen fát sem kell kivágni, az ápolásához nem szükségesek lakkok és egyéb kemikáliák, valamint az alapanyagául szolgáló műanyag újrafelhasznált nyersanyagokból készült.

Belső tér, ahogy szeretnénk

A kerti házak tágas belső teret kínálnak a vásárlónak, így telepíthető polcrendszerek, tárolók, dobozok beállításával változatos módon rendezhetők be az éppen aktuális kívánalmaknak megfelelően.

Ajánlatok