accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az AirFrance-nál külön költség és igazolás nélkül módosíthatod a repjegyed

utazomajom /

Az AirFrance új, egyszerű és rugalmas intézkedésekkel teszi biztonságosabbá a járványhelyzet közepette tervezett utazásokat. Eddig több, mint 2 millió módosítási kérelmet és 1,1 milliárd eurónyi visszatérítést kezelt a légitársaság. Felismerve a járványhelyzet okozta kockázatot, utazási biztosításukat kiterjesztik a járvány okozta esetleges költségek fedezésére, ezen felül pedig az Air France Protect program segítségével kompromisszum nélkül óvják meg utasaikat a járványveszélytől repülőiken is.

A jelenlegi egészségügyi válság és az utazási korlátozások világszerte történő fokozatos feloldása miatt az Air France kivételes intézkedéseket vezet be az utasok biztonsága és nyugalma megőrzése érdekében.

Rugalmas értékesítési politika

Az Air France kereskedelmi intézkedéseit úgy módosítja, hogy az lehetőséget adjon vásárlói számára következő utazásuk teljes magabiztossággal történő lefoglalásához.

Amennyiben a vásárló le kívánja mondani adott utazását, a jegyét mostantól külön költség és igazolás nélkül módosíthatja egy általa választott másik dátumra és úticélra*, ha pedig inkább egy jóváírási utalvány formájában szeretné „megőrizni” lemondott útját, arra is van lehetőség. Ezek, a kellő rugalmasságot biztosító intézkedések minden utazásra vonatkoznak egészen 2021. március 31-ig.

Amennyiben a légitársaság törli járatát, a vásárlók az alábbi lehetőségek közül választhatnak: módosítják utazásukat egy általuk választott dátumra és úticélra*, teljes jegy-visszatérítést kérnek vagy jóváírási utalvány formájában igénylik vissza a kifizetett összeget. Utóbbi értéke később szintén visszaigényelhető, amennyiben nem kerül felhasználásra.

Mindezeken felül, a Flying Blue hűségprogram tagjai év végéig duplán kapják a gyűjthető mérföldeket és pontokat is.

A példa nélküli válság kezdete óta az Air France jelentős figyelmet fordított ügyfelei kényelmében eljáró értékesítési csapatának megerősítésére. Jelenleg közel 700 ügynök felel a visszatérítési és jóváírási utalvány-kérelmek kezeléséért. 2020 januárja óta 2 millió kérelmet dolgoztak fel munkatársaik és 1,1 milliárd eurót térítettek vissza.

*amennyiben az úticél megváltoztatása árváltozást eredményez, csak az utazási költségek közötti különbözetet kell kifizetni.

Új utazásbiztosítási szolgáltatás a járvány okozta kockázat ellen

Az Allianz Travel-lel együttműködve az Air France kiterjeszti utazásbiztosítási fedezetét, hogy ügyfeleinek még nagyobb védelmet tudjon nyújtani. A légitársaság most fedezetet** biztosít számukra akkor is, ha utazásuk során megbetegednek, vagy karanténra kényszerülnek egy járvány vagy járvány okozta betegség, például a Covid-19 miatt.

A biztosítás így lehetővé teszi a vásárlók számára az előre nem látható kiadások fedezését bizonyos események megtörténtekor, például az utazásuk során fellépő orvosi segítség és a külföldi orvosi költségek visszatérítésével vagy a karanténból eredő többletköltségek (például szállásköltség) fedezésével.

Ez a biztosítási forma a vásárlók rendelkezésére áll jegyük megvásárlásakor az airfrance.com weboldalon és a vállalati ügyfélkapcsolati központokban, kiegészítő szolgáltatásként választható a meglévő Cancellation + missed flight, Multi-risk and Assistance biztosítási termékek mellé.

**a fedezet a Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban, valamint rövidesen más országokban lakó ügyfelek számára érhető el

Air France Protect; az AirFrance átfogó egészségügyi intézkedéseinek záloga

Az Air France számára a legfontosabb vásárlóinak és munkatársainak egészsége és jóléte. Az Air France elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek az utazás minden szakaszában optimális egészségügyi és higiéniai feltételeket biztosítson. Az “Air France Protect” programba tartozó intézkedések folyamatosan alkalmazkodnak a jelenlegi egészségügyi helyzet által megkövetelt változásokhoz.

A jelenlegi szabályozásnak megfelelően kötelező a műtéti maszk viselése a repülőtérre érkezéskor. A repülőtereken számos intézkedést hajtottak végre, amelyek az egészségmegőrzés és biztonság optimális feltételei között garantálják azt, hogy a vásárlók utazási élménye ne szenvedjen kárt. Különös figyelmet fordítanak az utasok közötti távolság betartására, a pultokon plexi védőüveget helyeztek el, az önkiszolgáló kioszkokat folyamatosan fertőtlenítik, továbbá az egész repülőtéren kihelyezett kézfertőtlenítők felelnek a mindenki számára kényelmes higiéniáért. Ezen túl, újraszervezésre kerültek a bejelentkezéskor, valamint beszálláskor eddig megszokott ügyfélcsatornák annak érdekében, hogy az utasok minél kevesebbet érintkezzenek másokkal.

A műtéti maszkok viselése a repülőgép fedélzetén, az utazás teljes időtartama alatt is kötelező. A kabinban lévő levegő 3 percenként teljes mértékben kicserélődik. Az Air France repülőgépek fedélzetén lévő levegő újrahasznosító rendszer HEPA – nagy hatékonyságú levegő-részecske – szűrőkkel van felszerelve, amelyek megegyeznek a kórházi műtőkben használtakkal. Ezen kívül, az interakciók visszaszorítása érdekében egyszerűsítették a repülés közbeni szolgáltatásokat: az étkezési és italszolgáltatást teljesen átalakították és a vámmentes értékesítést ideiglenesen felfüggesztették. Az újságok és magazinok kínálata már teljes mértékben digitalizált és elérhető az Air France Play alkalmazásban. Az Air France szigorította a repülőgépek tisztítási eljárásait is, így az ügyfelekkel érintkező összes felület – karfák, asztalok és képernyők – fertőtlenítésre kerül minden járatindulás előtt. Ezen túl, egy speciális, új eljárást vezettek be a repülőgépek fertőtlenítésére, amelyhez egy minősített viruicid szert alkalmaznak.

Az égbolt újranyílt, utazásra fel!

Az Air France jelenleg közel 170 úticélra indít járatot, beleértve Európa több, mint 70 városát, világszerte több nemzetközi útvonalat és teljes hálózatát Franciaországban, a francia tengerentúli régióval és Korzikával együtt. Az Air France azonban továbbra is kéri ügyfeleit, hogy utazásuk előtt ellenőrizzék az úticéljuk által megkövetelt belépési feltételeket, beleértve a szükséges okmányokat. További információkat az airfrance.traveldoc.aero oldalon találnak az érdeklődők.

Sajtóközlemény

Ajánlatok