accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Spanyolország /

15 napos spanyol körút Tenerifével, 9 nap szabiból – Repjegyek 36.750 Ft-ért!

15 napos spanyol körút Tenerifével, 9 nap szabiból – Repjegyek 36.750 Ft-ért!
Ár: 36.750 Ft
április 2 - 19
!
Az ajánlat 1430 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Spanyol körút Tenerifével

A feltüntetett ár (36.750 HUF) külön, egyéni foglalás esetén érvényes. Ha egyben foglalod le a partner irodánkon keresztül, az ár változhat. Mit jelent ez?

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

Gyere el a január 15-i budapesti Utazómajom előadásra, ahol rengeteg más szuper hasznos utazási tipp, ötlet és lehetőség mellett arról is szó lesz, hogy hogyan tudsz összeállítani magadnak egy ehhez hasonló életreszóló utazást!


Tenerifére alternatíva lehet ez a 4 ágyas lakóautó, amivel szabadabban tudtok mozogni és a természetben tudtok megszállni, mégis kényelemben. Négy főre nem is drágább fejenként, mint a fent linkelt szállás, és ebben az árban már a biztosítás és egy második engedélyezett sofőr is benne van.

 

Ahhoz, hogy megtudjátok, hogy a szigeten hol tudtok ingyen parkolni éjszakára a lakóautóval, a Park4Night oldal és app használata javasolt. Lásd az alábbi képernyőképet a webes verziójából:

 

Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?