accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Brazília /

Utazd körbe Dél- és Észak-Amerikát!

Utazd körbe Dél- és Észak-Amerikát!
Ár: 345.000 Ft
április 10 - május 24
!
Az ajánlat 2370 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Veszek néhány 2018-as Utazómajom naptárat

Mert sokat köszönhetek az Utazómajomnak és tudni szeretném, hogyan lehet 21 nap szabiból 72 napot utazni 2018-ban, és egy ilyen menő karácsonyi ajándékkal szeretném meglepni a szeretteimet!

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

  • A Machu Picchu belépőből és egyes dél-amerikai repülőjáratokon is komoly kedvezményt lehet kapni nemzetközi diákigazolvány használatával, ezért indulás előtt, amennyiben még diák vagy, érdemes kiváltani!
  • Brazíliában és az USA-ban a belföldi járatokra a szomszédos napokon is hasonló árban kapni jegyet, így a túra egyéni igény szerint variálható is (pl. ha Téged nem érdekel Miami, vagy Sao Paulo, ezek helyett több időt tudsz tölteni New Yorkban, vagy Rióban).
  • Észak-Amerikát azért kell útba ejteni, mert azon keresztül a legolcsóbb hazatérni Európába. És ha már “muszáj” útba ejteni, akkor érdemes ott is körbenézni kicsit. De aki siet, vagy már járt ott és nem érdekli se Miami, se New York, az talál korábbi időpontokban is hasonló árú repülőjegyeket és azokkal szűk egy héttel korábban be tudja fejezni az utazást.
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?