accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

20 órája várják az utasok Barcelonában, hogy hazahozza őket a Ryanair

utazomajom /

Frissítés: a 23:30-as indulást most 02:30-ra csúsztatták.

Olvasónk, Gábor számolt be arról, hogy tegnap este indultak volna 21:20-kor Barcelonából Budapestre tartó FR 8394 számú Ryanair járattal. Az indulás időt először 22:00-ra, majd 23:00-ra változtatták, végül másnap (ma) 11:00-ra.

A helyszínen óriási káosz alakult ki, de végül egy Barcelonától 40 km-re lévő hotelbe szállították el az utasokat, ahová hajnal 2-kor értek. Ekkor azt az információt kapták, hogy reggel 8-ra megy értük egy busz és visszaviszi őket a 11:00-kor induló mentesítő járathoz.

Erre azonban nem került sor, ugyanis reggel 6-kor érkezett egy SMS, hogy ezt a járatot is törölték, helyette este 23:30-kor tudnak hazajönni, ami már több, mint 24 órás késés lenne. A legutolsó információk alapján ma este 9-kor veszi fel a pórul járt utasokat a transzferbusz és viszi ki őket a repülőtérre.

Sokan, közülük Gábor sem hisz már ebben, ezért egy ma délutáni Wizz Air járattal terveznek hazajutni. Óriási szerencséjük van, mert ez a Wizz Air járat csak egy órát késett, így már a levegőben vannak.

Mindeközben nincs jó hírem azoknak sem, akik az Eurowings Stuttgart – Bécs járatával utaztak volna haza a tegnapi meccsről. Ezt a járatot törölték, további információt nem adtak.

Mint tegnap megírtuk, a meccsre induló járat annyit késett, hogy a szurkolók nem értek oda a stadionhoz.

Ajánlatok