accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hanyag profizmussal pakolják a bőröndöket a budapesti repülőtéren! (Videó)

utazomajom /

Olvasónktól kaptuk ezt a kis videót, ahol a földi kiszolgálást végző cég alkalmazottai lezser profizmussal kezelik mások személyes tárgyait, értékeit. Egyrészt választ kaphatunk arra, hogy miért érkezik egy két kerékkel kevesebbel a bőrönd, illetve hogy miért kell esetenként fél-egy órát várni érkezés után a csomagra.

A budapesti repülőtérnek egyébként korábban sem volt szerencséje a csomagokkal. Egy éve még arról írtunk, hogy a bőrönd pakoló munkások feladatkörüket túllépve gondosan átnézik a csomagok egy részét, hogy kimentsék belőle az értékeket. Az ügyből cikk is született, Hardy Mihályt, a repülőtér akkori kommunikációs igazgatóját kérdeztük arról, hogy Van-e 100 %-os módszer a csomagdézsmálás ellen?

Szerencsére a média és az egyéb óvintézkedések (kamerák, fokozott rendőri jelenlét) megtette hatását és egyre kevesebb lopás ügyről hallani.

Manapság a lassú poggyászkiadásra illetve a sérült csomagokra panaszkodnak a legtöbben. Javasoljuk, hogy minden esetben még a repülőtéren ellenőrizd a poggyász sértetlenségét. Amennyiben nem abban az állapotban kaptad vissza, mint ahogy feladtad, irány a pult ahol jegyzőkönyvet vesznek a sérülésekről, illetve tájékoztatnak, hogy milyen lehetőségeid vannak a javíttatásra vagy adott esetben a cserére.

A légi utasok jogairól, a 600€-ig terjedő kártérítésről ebben a cikkben írtunk közérthetően:  A légi utasok jogairól röviden

Ajánlatok