accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazómajom – CitySIM kártya a világutazóknak 

utazomajom /

Aki már valaha utazott külföldre, pláne ha elhagyta az EU-t, az tudja, hogy milyen drága dolog is lehet a mobiltelefon használat. Ezért most egy nagyon hasznos és praktikus szolgáltatással kedveskedünk nektek, amivel elfelejthetitek a roaming díjakat, és bátran használhatjátok az utazások alatt is a telefonotokat, csak úgy, mint itthon. Vannak helyzetek, amikor megkönnyíti az életed külföldön a telefonálás vagy az internet, de vannak olyanok is, amikor elengedhetetlen a használatuk. Illetve vagyok én, az internetfüggő, ráadásul a munkámhoz is elengedhetetlen. Mindenhonnan posztolok, ajánlatokat keresek. 🙂

A legfontosabb részletek a szolgáltatásról:

Nincs havidíj, nincs fenntartási költség, nincs kötelező feltöltés. A feltöltőkártyás szolgáltatás egyben azt is biztosítja, hogy egyszerűen kordában tarthatod a telefonszámládat. A SIM kártya és az egyenleged örökre aktív maradhat, amíg a kártyát két évente (24 havonta) legalább egyszer használod. A kártyák már aktívan érkeznek hozzád, a kezdő egyenlegedet az útmutató szerint aktiválhatod az első használatkor egy egyszerű lépésben.

Fontos, hogy Az Utazómajom – CitySIM kártya használatához kártyafüggetlen telefon szükséges. Használhatod továbbá bármilyen eszközben, aminek a működéséhez SIM kártya szükséges, például tabletben, Wifi/Mifi eszközben, nyomkövető eszközben, GPS eszközben, stb.

Az egyenleget bárhol, bármikor, bármeddig felhasználhatod bármilyen szolgáltatásra. Ha elfogy, online egyszerűen feltöltheted, amikor szükséged van rá.

A SIM kártyához egy állandó európai telefonszám tartozik, amit megadhatsz elérhetőségként a foglaláskor, a konzulátuson, a hotelnek, a banknak, az autókölcsönzőnek, a légitársaságnak… A hívásfogadás 145 országban, az SMS fogadás pedig minden országban ingyenes, így könnyen elérhetnek téged. Ha voltál már Ázsiában, akkor biztosan találkoztál olyan “hellomyfriend” figurával, aki a bolygó legolcsóbb delfines hajókirándulását tudja csak neked csak most biztosítani, de ha nem érnél rá éppen, akkor add meg a számod és majd holnap rád csörög.

Tarifák

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a szolgáltatással 85-95%-kot megspórolhatsz a roaming díjaidon. A tarifák az egyes országokban eltérőek lehetnek, ezért utazás előtt ellenőrizd az oldalon az aktuális árakat. Az oldal egyben kilistázza az adott országban elérhető adatcsomagokat is, amely még kedvezőbb díjakat biztosítanak. Leginkább akkor veheted hasznát, ha Európán kívül olyan utazásra készülsz, ami több országot érint, vagy pedig ha évente több alkalommal utazol távoli országokba.

Transzferálható adatcsomagok

A kártyádat használhatod „pay as you go” üzemmódban, ahol pontosan annyit fizetsz, amennyi adatot valóban felhasználsz. Ha ennél is kedvezőbb tarifákra vágysz, akkor a kedvezményes „pay as you go” díjakhoz képest további 50-80%-kal csökkentheted a tarifákat adatcsomagok megrendelésével. Az adatcsomagok napi 10Mb-tól egészen havi 5000Mb-ig elérhetőek mindenféle változatban. Valamelyik adatcsomag csak néhány országban elérhető (pl. a Baltic csomag), valamely csomagok pedig több mint 100 országban is felhasználhatóak (pl Classic csomagok). Aszerint válassz csomagot, hogy mely országokat látogatod meg, és azokban melyik csomag érhető el. Az egyes csomagoknál felsorolt összes országban korlátok nélkül felhasználható a megrendelt adatmennyiség, amíg az el nem fogy vagy az időintervallum le nem jár. Akkor sem lesz inaktív a csomag, ha idő közben olyan országba látogatsz, ahol az aktivált adatcsomag nem használható fel. Ilyenkor egyszerűen csak „pay as you go” tarifákra vált a rendszer, majd amikor visszatérsz bármelyik országba, ahol az adatcsomagod felhasználható, akkor automatikusan ismét annak terhére használhatod az internetet.

A „Zero Balance” szolgáltatással pedig akkor is meg tudsz csörgetni valakit, ha épp lemerült az egyenleged, így vissza tudnak hívni, ha szükséged van rá.

Hívások egymás közt

Ha éppen a Mexikóban lévő barátodtól szeretnéd megkérdezni a töltött káposzta receptjét Thaiföldön, akkor sincs probléma! Hagyományos szolgáltatókkal ez egy költséges dolog lenne mindkettőtök számára, de az Utazómajom – CitySIM kártyákkal a hívás díja egymás közt csak €0,19 percenként (kb. 59 Forint), míg a hívásfogadás ingyenes 145 országban, beleértve a fent említett két országot, Magyarországot, valamint az EU országait is.

Hogyan működik?

Az Utazómajom – CitySIM kártya roaming üzemmódban van otthon. Csak helyezd bele a SIM kártyádat egy kártyafüggetlen telefonba (vagy bármilyen eszközbe), és vidd magaddal az utazásodra. Kapcsold be a roaming és adatroaming szolgáltatásokat a telefonodon, ha szükséges, ellenőrizd az APN beállításokat, és állítsd automatikus hálózatválasztásra a telefonod. Így a SIM mindig a legerősebb hálózatra fog csatlakozni, a legkedvezőbb tarifákon.

Vásárlás, feltöltés

A vásárláshoz és/vagy feltöltéshez nem szükséges regisztrálnod. Vásárláskor ügyelj arra, hogy pontosan add meg a szállítási és számlázási címedet, a kártyád pedig 2-5 munkanapon belül megérkezik hozzád postán. A szállítás ingyenes.
Az Utazómajom – CitySIM kártya díja €44.99,amely már tartalmaz €10 kezdő egyenleget is, és biztosítja számodra, hogy a SIM kártya örökre aktív maradhat, amíg 24 havonta legalább egyszer használatban van, és akár nulla egyenleggel is igénybe veheted az ingyenes szolgáltatásokat.
A feltöltéshez pedig mindössze a telefonszámot kell megadnod, akár bejelentkezés nélkül is, és a sikeres vásárlás után azonnal megjelenik az egyenlegeden az összeg.

Ajánlatok