accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Csendes áremelés a Ryanair-nél! Jelentősen nőttek a szolgáltatások árai.

Medvemaki /

Szinte csak hetek teltek el azóta, hogy életbe léptek a legutóbbi jelentős változások a Ryanair-nél a fedélzetre felvihető poggyász szabályozásában, máris itt egy újabb változás: mostantól drágábban szállítja a légitársaság a csomagjainkat, sőt, a Priority szolgáltatás díját is növelték!

Tavaly augusztus 23-án jelentette be az ír társaság, hogy novembertől a Priority szolgáltatással nem rendelkező utasok csak egy kisméretű kézipoggyásszal utazhatnak, további csomag nem vihető fel a fedélzetre ingyenesen. Aki továbbra is szerette volna legfeljebb 10 kg-os gurulós táskájának kapacitásait is kihasználni, azok számára az új szabályok alapján az egyik lehetőség az volt, hogy a foglaláskor €/£8 díjért 10 kg-os feladott poggyászt vásárolnak. Január 11-étől azonban ugyanezért a szolgáltatásért €/£10 és €/£12 közötti összeget kér el a Ryanair.

A Priority szolgáltatás díját is megemelték: ha a jegyvásárlás során döntöttünk a szolgáltatás megvásárlása mellett, eddig €/£6 és €/£8 közötti összeget számított fel a légitársaság. Ha most foglalunk, immáron akár €/£10 is lehet a fizetendő összeg.

A frissített díjszabás itt érhető el a Ryanair honlapján.

Nemrég írtunk róla, hogy megint a Ryanair lett az Egyesült Királyság legnépszerűtlenebb légitársasága, és ez 6 éve folyamatosan így van. Noha a cég úgy nyilatkozott, hogy a statisztikák abszolút az ő sikereiket igazolják, a csendes áremelésnek köszönhetően aligha fog javulni a megítélésük.

Ajánlatok