accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

2 és fél órája várták az indulást a Wizz utasai a gépen, amikor kaptak 5€ reptéren elkölthető kupont

utazomajom /

Ahogyan azt ma megírtuk, közel 5 órát váratta a gépben az utasait a Valenciából Budapestre tartó járatán a Wizz Air. A klíma vagy működött, vagy nem.

Habár nem jártak annyira rosszul a mai napon Rómába tartó járat utasai, akik a Wizz Air W6 2342 járatával szeretnének hazajutni. Ez pont az a járat, ami néhány napja 19 órás késéssel indult és a légitársaság néhány utasnak elutasította a kárigényét.

Az eredetileg 16:15-kor induló járatra az utasokat már 18:15-kor beszállították, azonban a gép meg sem moccant egészen 21:00-ig. Addig csukott ajtókkal várták a felszállást. Ennél még izgalmasabb, hogy az utasok a gépben ülve egy olyan 5€ értékű kupont kaptak kártérítés gyanánt, amit a reptéren használhatnak fel.

Ezúttal a Wizz Air a népmeséhez hasonlóan hozott ajándékot meg nem is. A gép közel 5 órás késéssel indult el cikkünk megjelenésével egyidőben.

Ajánlatok