accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ingyen COVID biztosítás jár minden Emirates jegy mellé: a temetést fél millió forintig fizetik!

utazomajom /

Minden légitársaság próbálja visszaszerezni az utasok bizalmát. Fordult a kocka: most már a legtöbben nem kérnek foglalási díjat, sokkal rugalmasabbak lettek a feltételek, kicsit úgy érezzük, mintha a légitársaságok lennének az utasokért és nem fordítva. Lehet, hogy a vírus után nem lesz több csúnya nézés a poggyászellenőrzéskor, és nem írnak 100 eurós csekket, ha egy centivel nagyobb a táskád?

Az Emirates még tovább ment: a világ egyik legjobb légitársasága minden költséget fedez 52 millió forintig az utasai számára abban az esetben, ha utazás alatt COVID-19 fertőzést kapnak. Továbbá napi 35 ezer forintot fizet karanténköltségekre, például hotelszobára maximum két héten keresztül.

Eddig nem is lenne különleges, de az igazán morbid az egészben, hogy a listában külön kiemelik: a temetésére több, mint fél millió forintot adnak.

A kivételes ajánlat már él, és egészen a 2020 október 31-ig történő utazásokra érvényes. A biztosítás a COVID tesztelési költséget nem fedezi, és a költségek megtérítésének feltétele, hogy az utas a megbetegedését jelezze a légitársaság megfelelő nyomtatványán vagy hívja az ingyenes +971 4 2708825 számot.

Az Emirates jegyek iránti kereslet a járvány miatt 90 százalékkal esett vissza. A jelenleg magas fertőzöttség a légitársaság székhelyéül szolgáló Egyesült Arab Emírségekben pedig tovább ront az egyébként is elkeserítő helyzeten.

A légitársaság egyébként diktálja a trendeket, ők voltak az elsők akik helyszíni gyors COVID-19 teszteket végeztek az utasaikon repülés előtt még április közepén, amikor minden ország azért küzdött, hogy legyen elég tesztjük a lakosság számára.

forrás: businessinsider.in, emirates.com

Ajánlatok