accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Európa legizgalmasabb élményparkjában a cápák alatt is átcsúszhatsz

lanymajom /

Európa egyik legnagyobb és legjobb csúszdaparkja, a Tenerifén található Siam Park kötelező program az adrenalinfüggőknek. Nemcsak a park kialakítása különleges, hanem a csúszdák is rendkívüliek, mint például ez a cápás.

Először szépen, lassan csordogálnak a folyón a nem mindennapi élményre vállalkozó kalandorok, majd egyszercsak egy gyors vízesésen száguldoznak tovább, aztán hirtelen minden újra lelassul, de ekkor már a cápák akváriuma alatt folytatódik a történet.

A Siam Park thaiföldi hangulatot áraszt, melynek megnyitóján még a nemrég elhunyt thaiföldi király, IX. Ráma lánya, Maha Chakri Sirindhorn hercegnő is részt vett.

A parkot 2015-ben a Tripadvisor olvasói a világ legjobb víziparkjának választtották. Habár egy kicsit költséget a bejutás (felnőtteknek 37 euró, gyerekeknek 25 euró), de mindenki pozitív élményekkel távozik. A Tripadvisoron így nyilatkoztak a magyar turisták:

Tökéletes hely! Érdemes nyitásra menni a parkolás miatt (4euro) és hogy ne legyen tömeg. Átlagosan 10-20 percet álltunk mindenhol sorban. Nem volt fast pass jegyünk. Európa legjobb víziparkja, nagyon színvonalas csúszdákkal és szép környezettel. A hullám medence baromi jó. Imádtuk! Semmiképp ne hagyja ki senki.

Szerencsére sok víziparkban jártunk, de messze a Siam Park tetszett legjobban. Gyönyörű hely, növényzet, változatos csúszdák kicsiknek és nagyoknak.
Az egyetlen “hátrány”, hogy van, amikor nagy a tömeg, de ez minden nagy víziparkra jellemző. A fast pass nagyon hasznos, de minden csúszdán csak egyszer lehet vele menni. Délutánra jelentősen csökken a tömeg, az utolsó órában már sokszor sorba se kellett állni.
Kihagyhatatlan családi program, teljes napot érdemes rászánni.


Borítókép forrása: Wikipedia

Ajánlatok