Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Exkluzív nyereményjáték csak a legnagyobb Utazómajom fanoknak!

2018. szeptember 18. kedd, 12:46 - utazomajom
Hírek

Biztosan láttad már néhány utazómajom neve mellett a csillagot, mellette a “lelkes rajongó” felirattal. Arra gondoltunk, hogy a közösség legaktívabb tagjait egy nyereményjátékra invitáljuk!

Lelkes rajongók

Jelenleg 76 lelkes rajongónk van, ide kattintva meg is tekintheted a névsort. Két hét múlva, október másodikán ismét megnyitjuk, és a listában található követők közül kisorsolunk valakit, aki 100.000 forintos kupont kap az utazómajom partnere, a Beontrips jóvoltából. Továbbá 10 lelkes követő egyedi, máshol nem beszerezhető utazómajmos nyakbaakasztót kap ajándékba!

A kupont a közös foglalási felületen tudod felhasználni, a foglalas.utazomajom.hu oldalon.

Hogyan lehetsz lelkes rajongó?

Röviden úgy, ha aktív vagy az oldalon. Hogy pontosan mit is jelent ez? A facebook a következő aktivitásokat figyeli:

  • kommentek száma
  • kedvelések száma
  • megosztások száma
  • követés (az oldalt nem csak lájkolod, hanem követed is!)
  • barátok meghívása

A lelkes rajongó lista hetente frissül, így mindenkinek van lehetősége bekerülni a kalapba. Aktivitásra, játékra fel! Sok sikert! 🙂

Kötelező elemek

A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz. A teljes szabályzat ide kattintva érhető el.

Talán ez is érdekelhet