accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hét tipp, hogyan vidd át a hálószobai pajzán játékok kellékeit a repülőtéri biztonsági kapun

utazomajom /

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint az emberek több, mint 50 százaléka azt mondja, hogy nagyobb valószínűséggel ápol intim kapcsolatot a másikkal nyaralás közben, mint otthon. És az is kiderült, hogy az utazás általában fellendítheti a szexuális vágyat. A szenvedély szárnyalása érdekében érdemes kicsit kilépned a komfortzónádból, és magaddal vinni néhány felnőtt játékot az utazásra.
A szégyenlősebbeknek problémát okozhat, hogyan lehet ezeket az intim tárgyakat a bőröndbe csomagolni. Arról nem is beszélve, hogy át kell vinni őket a biztonsági kapukon, ahol kínos szituációkba keveredhetünk (bilincsproblémák). A Travel+Leasure oldal ezért felkérte a We-Vibe Nagykövetét, Tristan Weedmarkot, hogy praktikus tanácsokat adjon a szexjátékszerek szállításához.

Tippek:

1. Válassz egy kisebb segédeszközt

Utazáskor mindig ajánlatos könnyű dolgokat pakolni, és ugyanez vonatkozik a szexjátékokra is. Ne akarj nagy vibrátort cipelni a bőröndben, hiszen biztosan azt sem akarod, hogy egy hatalmas titokzatos tárgy felbukkanjon a biztonsági ellenőrzés monitorán. Ehelyett válassz egy vékony, de erőteljes játékot, amelyet könnyen el lehet rejteni a bőrönd belső zsebében.

2. Kerüld el a zümmögést

Ha a vibrátor véletlenül zizegni kezd, miközben átmegy a repülőtéri biztonsági ellenőrzésen, az minden bizonnyal felkelti a nem kívánt figyelmet. Ha elemmel működő játékkal rendelkezel, egyszerűen vedd ki az elemeket. Ha újratölthető a vibrátorod, érdemes lemeríteni csomagolás előtt. Ez azt jelentheti, hogy az utazás előtt egy hétig minden este használd….de ki panaszkodik emiatt?

3. Zsákold be!

Tedd a vibrátort egy átlátszó műanyag zacskóba. Ily módon, ha az ellenőrzésnél kinyitják a poggyászt, akkor láthatják, mi az, anélkül, hogy a kezükbe vennék, így sokkal higiénikusabb!

4. Maradj higgadt!

A reptéri ellenőrző személyzet képzett arra, hogy felismerje a gyanúsan viselkedő utazókat. Ha idegesen viselkedsz, mert attól tartasz, hogy megtalálják a vibrátorod, észre fogják venni. Próbálj higgadt és összeszedett maradni. Mindig tartsd észben, biztosan nem te vagy az első vagy az utolsó, aki vibrátorral utazik.

5. Ne tagadd!

Tegyük fel, hogy a legrosszabb forgatókönyv megtörténik, és átvizsgálják a táskád. A legjobb, amit tehetsz, hogy elmondod az igazat. A vibrátorral való utazás azt jelenti, hogy elégedett vagy a szexualitással, és nincs ezzel semmi baj. Legyél természetes és magabiztos, hogy megkíméld magad minden további kérdéstől vagy kutakodástól.

6. Tartsd be a 100ml-es szabályt!

Ha tervezel síkosítót vagy játéktisztítót vinni a vibrátorhoz, akkor ez nem lehet probléma – mindaddig, amíg betartod a folyadékokra vonatkozó korlátozásokat. Legfeljebb 100 ml-es lehet a folyadéktartó űrtartalma!

7. Olvass utána, mielőtt kiutaznál

Sajnos néhány országban, például Indiában és az Egyesült Arab Emírségekben korlátozások vonatkoznak a szexjátékokra. Mindig tájékozódj, hogy el ne kobozzák a vibrátorod! A reptéri ellenőrzéshez kapcsolódóan általában van egy praktikus “Can I Bring?” kereső, amellyel rákereshetünk a szállítani kívánt eszközre. Így pontosan tudható, hogy a termék engedélyezett-e, és az esetleges korlátozásokat is megismered.

Ajánlatok