accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ilyen még nem volt: 8 új Wizz Air járat Budapestről!

utazomajom /

8 új járatot indít a Wizz Air Budapestről, írta meg a Budflyer blog elsőként. A járatok már elérhetőek a Wizz Air rendszerében, holott hivatalos közleményt még nem adott ki a társaság. Foglalni azonban még nem lehet.

Új járatok

Németország: Bréma, Finkenwerder(Hamburg)

Lengyelország: Gdansk, Katowice

Észtország: Tallinn

Fehéroroszország: Breszt

Lettország: Riga

Litvánia: Vilnius

Finnország: Tampere

[UPDATE] A Wizz Air-t is megkérdeztük a járatnyitásokkal kapcsolatban, akik nem erősítették meg, de nem is cáfolták a fentieket.

„A Wizz Air hagyományosan nem kommentálja a találgatásokat, de azt meg tudjuk erősíteni, hogy folyamatosan érdeklődünk olyan új piacok és útvonalak iránt, amelyek hozzájárulhatnak a légitársaság gyors növekedéséhez. Európa-szerte és azon túl is számos potenciális partnerrel tárgyalunk, hogy a lehető legtöbb utas számára kínálhassunk magas színvonalú szolgáltatásokat, valóban megfizethető árakat. Minden jövőbeni fejleményről időben tájékoztatni fogjuk a közvéleményt és utasainkat.”

Ajánlatok