accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kitalálod milyen útvonalon járhat a világ legfeleslegesebb repülőjárata?

utazomajom /

Gyakorlatilag semmilyenen. A járat ugyanarra a repülőtérre száll vissza 3 órával később, mint ahonnan elindult. Ennek semmi értelme, ugye? Akkor olvass tovább.

A koronavírus rengeteg kaput bezárt, de ezzel egyúttal nagyon sok jelenleg még kiaknázatlan lehetőséget is kínál. Egy ilyet ismert fel a tajvani székhelyű EVA Air, aki rájött, hogy az emberek mindenáron vágynak a repülési élményre, még akkor is, ha egyébként nem lenne biztonságos a külföldre utazni.

Júliusban a tajvani nemzetközi repülőtér már előrukkolt egy sikeres akcióval, egy földön maradó repülőgépre lehetett becsekkolni, majd felmenni a fedélzetre. A gép nem repült sehová.

Ennek egy továbbfejlesztett változatát kínálja most az EVA Air. Az apák napján induló járat rendkívül különleges: a három órás utazás alatt a gép ugyanoda tér vissza, ahonnan elindult. Azoknak ajánlják, akik már egyszerűen nem bírnak magukkal, érezni szeretnék a kerozin illatát és megnéznél, még mindig süt-e  a nap a felhők felett.

Már több, mint fél éve felfüggesztették a legtöbb nemzetközi járatot. Az emberek megőrülnek utazás nélkül, ezért az EVA Air úgy döntött, hogy egy alternatív utazási élményt nyújt az utasoknak.írják.

Ha az idő is kegyes lesz, akkor a környező szigeteken kívül Tajvan legfőbb nevezetességeit is látni lehet majd felülről. Ezen kívül nem akármilyen géppel repülnek: a rendkívül népszerű Hello Kitty-s festésű A330-as repíti az utasokat a magasba. A fedélzeten az ingyenes wifi mellé Hello Kitty témájú kiegészítőket is kapnak a szerencsések, további extra, hogy a felszolgált ételeket Michelin csillagos sztárséf Motokazu Nakamura készíti.

A jegyek 52.000 forintért foglalhatók, a business felár pedig csak 12.000 forintba kerül.

Megjött a kedves egy kis repüléshez? Mit szólnál egy Debrecen-  Debrecen Wizz Air, vagy egy Budapest – Budapest Ryanair járathoz?

Ajánlatok