accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megnyílt Horvátország legexkluzívabb tengerparti szállodája! 30 milliárd forintból épült!

utazomajom /

Rovinjban megnyílt Horvátország eddigi legelitebb tengerparti szállodája, a Grand Park Hotel. Az Adris Group több, mint 30 milliárd forint befektetésével létrehozott Grand Park Hotel Rovinj Monte megépülésével befejeződött a Mulini luxus turisztikai övezet végleges kialakítása.

Az 5 csillagos Grand Park Hotel Rovinj a legmagasabb kategóriájú szállodákat üzemeltető Maistra szállodavállalathoz tartozik.

Fotó: maistra.com

A szálloda hat szintjén kialakított 193 szobában és 16 lakosztályban 500 vendéget tudnak fogadni. A tengerre és a városra néző szobák mindegyikéhez tágas, zöld kertekkel ellátott terasz dukál, míg közülük 53 hidromasszázs medencével  is rendelkezik. A szobák területe 40 négyzetméter, míg az apartmanok némelyike eléri a 175 négyzetmétert. Különlegesség, hogy az úszómedencék, a lobby és a recepció, az éttermek és a kongresszusi termek a legfelső szinten kaptak helyet, míg a szobák az alsóbb szinteken vannak. A hotelben hozták létre Isztria legnagyobb és legszebb fürdő- és wellnessközpontját.

Augusztusban 6 éjszakára már egy millió forintért foglalható!

Ne maradj le róla, kattints érte!

Az egyedi elhelyezkedés és a terepviszonyok inspirálták az szálloda lépcsőzetes elrendezését, illetve a több tízezer négyzetméternyi, növényekkel beültetett tető kialakítását. A szálloda ennek köszönhetően fantasztikus látványt nyújtva olvad bele a környezetbe.

A projekten a legjobb horvát és külföldi építészek és tervezők dolgoztak.

Fotó: maistra.com

A Grand Park Hotel Rovinj átadásával az Adris szállodavállalat befejezte az Adriai-tenger egyik legelitebb, Monte Mulini nevű turisztikai zónájának a végleges kialakítását. A Rovinj óvárosának közvetlen közelében található turistazónában van a luxus szabadidős vendégek legszínvonalasabb kiszolgálására szabott Monte Mulini butikhotel (2009.), a 2011-ben átadott Lone, valamint a közelmúltban felújított Hotel Eden. Karnyújtásnyira helyezkedik el a 2014-ben felújított sétány és a Mulini strand.

Az új szálloda közel háromszáz új munkahelyet teremtett. Noha a Grand Park Hotel Rovinj már fogadta első vendégeit, a Monte Mulini luxus-zóna és az újonnan megépült luxushotel ünnepélyes átadására május végén, az Adris szállodavállalat védnöksége alatt zajló Adris 44 Kupa megrendezése idején kerül sor.

Ajánlatok