accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Polisztirolvágót vásárolnánk? Ez a cikk segíteni fog a döntéshozatalban!

utazomajom /

Fontolgatjuk annak a lehetőségét, hogy a zavartalan és kellően hatékony munkavégzés céljából polisztirolvágót szerezzünk be? Viszont nem feltétlenül vagyunk biztosak a dolgunkban a méret vagy a vágószál nagyságát illetően?

Ez a bejegyzés remélhetőleg praktikus segítséget jelent majd a polisztirolvágó kiválasztásához, illetve beszerzéséhez.

Rendben, hogy polisztirolvágó – de mi mindent vághatunk vele pontosan?

Főként a polisztirol, hungarocell, nikecell, EPS vagy mondjuk az XPS táblák méretre szabása és vágása az, ami a polisztirolvágó segítségével rendszerint a kivitelezésre váró feladatok közé tartozik. Természetesen azért, mivel ezen célokhoz a leginkább kézenfekvő megoldást jelenti.

Elég csak megpróbálkozni azzal, hogy a felsorolt matériákat bármilyen más alternatív eszközzel akarjuk méretre szabni. Gyakorlatilag az egész művelet egy kész küzdelemmel ér fel, miközben a munka a minőség és a pontosság rovására is megy. Úgyhogy ezért jelentkezhet a polisztirolvágó szükségessége.

Kiknél és milyen környezetben merülhet fel egyáltalán a polisztirolvágó beszerzése?

Nyilván azoknál a professzionális vagy félprofi szakembereknél vagy csapatoknál, akiknél a polisztirol, hungarocell, nikecell, EPS vagy például az XPS táblák vágása és méretre szabása időről időre megoldandó feladatot jelent.

Vagy inkább rendszeresen, sok esetben szinte napi jelleggel felmerülő feladatot. Úgyhogy náluk tényleg nem árt az a lehetőség, hogyha az erre a feladatra kijelölt munkatárs vagy szakember pikk-pakk dolgozni tud a polisztirolvágó segítségével.

Merthogy maga a munkaeszköz pontosan ebben jelent kiemelt segítséget. Gyakorlatilag egyedül a pontos jelölést kell magán az anyagon elvégezni előzetesen. Hogyha ezt hibátlanul megoldottuk, onnantól kezdve nincs más dolgunk, mint szépen elvágni a matériát a polisztirolvágó segítségével.

Leginkább a következő szempontok mentén célszerű dönteni a polisztirolvágó beszerzéséről

Merthogy mindjárt a beszerzés előtt le kell azt szögezni, hogy nem minden polisztirolvágó ugyanakkora. Sőt, igazság szerint a vágásra váró polisztirol, hungarocell, nikecell, EPS vagy XPS táblák méretében és nagyságában is bőven jelentkezhet eltérés.

Nyilván az lesz a nyerő megoldás, hogyha a kettőt megpróbáljuk szinkronba hozni. A legfontosabb tényező a polisztirolvágóban helyet kapó vágószál. Ezt a vágószálat ahhoz mérten javasolt tehát megválasztani, hogy mekkora nagyságú lapok vágására számíthatunk a jövőben.

Nagyban könnyíti természetesen a választást, hogyha van már gyakorlatunk a kérdéskörben. Ha jól ismerjük a munka közben a kezünk ügyébe rendszeresen kerülő lapok nagyságát és összetételét, akkor probléma nélkül meg tudjuk választani a vágáshoz szükséges polisztirolvágót.

Ajánlatok