accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ellopott okmányok, lerobbant autó – Te tudod, mit fedez a biztosításod?

cerkofmajom /

Szerencsés, akinek minden eddigi külföldi útja problémamentesen zajlott. Bár mi, többiek is szívesen kihagytuk volna az életünkből az ellopott okmányok, a külföldön lerobbant autó vagy az ázsiai gyomorrontás históriáját, de a sors nem válogat: aki sokat utazik, bizony készüljön fel a váratlan helyzetekre.

Az utasbiztosítás nem ördögtől való dolog, sokkal inkább a tudatos utazástervezés egyik fontos eleme. A biztosítás biztonságérzetet ad és ha megtörténik a baj, (anyagi) segítséget is nyújt. Tudjuk, hogy nem egyszerű kiigazodni a biztosítások útvesztőjében, hiszen számtalan ajánlat van a piacon, amelyek közül nehéz kiválasztani a leginkább testhezállót. Fontos az ár, a fedezet mértéke, nem mindegy, hogy csak Európában érvényes vagy egyéb országokban is…

Íme néhány tuti tipp, amivel könnyebb lesz megtalálni a tökéletes utasbiztosítást!

CHERRISK utasbiztosítás napi 495 Ft-ért

Utazóként az egyik legfontosabb szempont, hogy minél kevesebb napidíjat fizessünk a biztosításra, és ha megtörténik a baj, minél magasabb fedezet legyen a költségeinkre. A CHERRISK egyszerűen és elegánsan oldotta meg a magas napi díj problémáját: európai úticél esetén -kategóriájában a legolcsóbbként- napi 495 forintért nyújt fedezetet. Nincs közvetítői díj, nincsenek rejtett költségek, csak a tényleges szolgáltatásért fizetünk.

Fotó: Erin Hesselink / Unsplash

Te tudod, mit fedez az utasbiztosításod?

Az egyik legfontosabb és leggyakrabban előforduló eset a sürgősségi orvosi kezelés költségeinek fedezése. Ez lehet akár balesetből vagy akut betegségből eredő vészhelyzet is,  esetleg betegszállítás, vagy a közeli hozzátartozók kiutazása.

Poggyászkárok megtérítése elengedhetetlen az utazók életében, ahogy a műszaki cikkekre kötött biztosítás is nélkülözhetetlen (elég csak a notebook, fényképezőgép vagy telefon ellopására gondolni). Manapság egyre gyakoribbak a járatkésések, ami miatt indokolt költségek merülhetnek fel. Erre az esetre szintén érdemes biztosítást kötni. Emellett a legtöbb extrém sport, a fogászati ellátás költsége és a gépjármű asszisztencia is jó, ha biztosítva van utazás alatt.

Legfőbb fedezetek a CHERRISK-nél:

  • Sürgősségi orvosi kezelés: 75 000 000 Ft
  • Poggyászkár: 300 000 Ft
  • Poggyászkésés miatt felmerülő költségek 12 óra felett: 75 000 Ft
  • Járatkésés miatti költségtérítés 4 óra felett: 75 000 Ft
  • Keresés és helikopteres mentés: 2 000 000 Ft
  • Felelősségbiztosítási limit: 3 000 000 Ft
  • Sürgősségi fogászati ellátás: 100 000 Ft
  • Betegszállítás, külföldről történő hazaszállítás: korlátlan
Fotó: STIL / Unsplash

Mit kell tenned, ha külföldön segítségre van szükséged?

Ha megtörtént a baj és külföldön segítségre van szükséged, hívd a a biztosítód segítségnyújtási telefonszámát. Ők mindenben segítségedre lesznek és lépésről lépésre elmondják, mi a teendő az adott szituációban. FONTOS! A káresetet 24 órán belül mindenképp jelezd te vagy akit erre feljogosítasz a megadott telefonszámon.

Köss utasbiztosítást és érezd magad biztonságban utazás közben is! A CHERRISK nyújtotta lehetőségekről itt tudsz tájékozódni:

https://www.cherrisk.com/hu/biztositasaink/utasbiztositas

szponzorált tartalom.

Ajánlatok