accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ez a Wizz Air nem emelt díjas telefonszáma

utazomajom /

Mi lehet az? Utazós körökben mindenki sejti a létezését, azonban nagyon kevesen találkoztak vele! Ez bizony a Wizz Air nem emelt díjas telefonszáma.

A fapados légitársaságok egyik legfrusztrálóbb tulajdonsága, hogy az ügyfélszolgálaton spórolnak. Számomra érthetetlen, hogy miért éri meg néhány tíz kolléga bérköltségét megspórolni a hatalmas költségvetésű légitársaságoknak, de sajnos ez a helyzet. Kíváncsi lennék, hogy a cégek a használhatatlan chatbotok fejlesztésével és karbantartásával mennyi pénzt égetnek el, ebből hány évig lehetne üzemeltetni egy telefonos ügyfélszolgálatot.

A Wizz Air versenytársa, a Ryanair egy meglepően jól működő chatet üzemeltet, ahol valódi munkatársakkal lehet csevegni. Ez talán még a telefonos verziónál is praktikusabb. A Wizz Air egy “Amelia” nevű chatbottal és az emelt díjas vonalon áll az utasai rendelkezésére.

A 06 90 900 555 -ös emelt díjas telefonszámon a percdíj 250 Ft, azonban ha az adott ügy online is intézhető, akkor további jelképes ‎6 200 Ft tranzakciós díjat számítanak fel.

Van azonban egy különleges segítséget nyújtó telefonos ügyfélszolgálat is. A számot Wizz Air honlapján közepesen elrejtve lehet megtalálni a megfelelő menüpontban. Ezt a telefonszámot akkor lehet hívni, ha fogyatékossággal élő, mozgáskorlátozott vagy különleges igényű utasnak segítségre van szüksége, továbbá ha késik vagy törlik a járatod, esetleg visszautasították a beszállásod.

A Wizz Air normál tarifával hívható telefonszáma: 0036 167 775 05

Figyelem, a számot sűrűn módosítják, ezért hívás előtt érdemes ellenőrizni a honlapon. A nem emelt díjas Wizz Air telefonszáma magyar nyelven 09:00-18:00 között érhető el, a további időpontokban angol nyelven történik a tájékoztatás ugyanezen a számon. Ha angolul veszik fel, akkor is érdemes megkérdezni, hogy beszélnek-e magyarul, mert sok ügyintéző anyanyelve egyébként a magyar.

Ajánlatok