accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezt teheted, ha meg akarod menteni a lejáró Wizz Air pontjaid

utazomajom /

A koronavírus járvány csomó mindent felülírt, de leginkább talán a turizmust érinti. A légitársaságok a kormánydöntésekre minél gyorsabban reagálva próbálnak sakkozni a járatokkal: az utolsó pillanatig várnak és csak a legszükségesebb esetben törölnek. Az utolsó pillanat egyébként opcionális esetben az utazási előtti 14 nap, hiszen ekkor nem kell pénzbeni kártérítést fizetni az utasoknak.

A légitársaságok érthető okokból leginkább kuponban vagy pontokban szeretik visszaadni a jegyárat. Ennek eredményeképpen nagyon sok utasnál halmozódtak fel Wizz Air pontok, illetve a korábban gyűjtött pontok elköltése is nehézkessé és bizonytalanná vált. Olvasóink kérésének eleget téve megkérdeztük a légitársaságot, milyen lehetőségekkel élhet az utas.

A Wizz Air pontok felhasználhatósága, illetve a lejáratuk nem változott az elmúlt időszakban. Javasoljuk, hogy akinek hamarosan lejáró pontjai vannak, vásároljanak WIZZ Flex-szel jegyeket, így nem vesznek el a pontok, és szükség esetén az indulás előtt akár három órával is ingyen tudják módosítani, illetve törlési díj nélkül törölni a jegyüket. A WIZZ Flex-szel vásárolt jegyek önkéntes törlése esetén az eredeti jegyár 100%-át jóváírjuk az ügyfél WIZZ számláján, amit aztán 90 napig Wizz Air szolgáltatások, vagy termékek vásárlására használhat fel az ügyfél. – kaptuk közleményben.

Ha nem tudsz vagy nem szeretnél elutazni, akkor érdemes kivárnod az utolsó pillanatig, hátha törlik a jegyed és kapsz kártérítést. Ha nem szállsz fel a gépre, semmi probléma nem lesz belőle a fapados légitársaságoknál. Normál társaságok esetén úgynevezett “no show” díjat kellene fizetni ha nem jelensz meg a kapunál, de olyan esetről még soha nem hallottunk, hogy ezt kifizettették volna.

Ajánlatok