accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Újabb európai légitársaság jelentett csődöt: ezúttal az izlandi WOW Air!

utazomajom /

Az izlandi WOW Air légitársaság azonnali hatállyal törölte összes járatát. Az eset több hónapon át tartó pénzügyi küzdelem után következett be, amely kezdetben arra kényszerítette a céget, hogy csökkentett működéssel folytassa tovább munkálatait, ám már ez sem volt kivitelezhető a befektetők hiányában.

A hét folyamán a WOW Air már több járatát törölte, hiszen két Airbus A321 gépet is visszavett tőlük a bérbeadó cég, valamint az Indigo Partnet LLC és az Icelandair is bejelentette versenytásaik közül, hogy nem kívánja felvásárolni a WOW Air légitársaságot.

2018 novembere óta fedezhetünk fel változást a működésben: folyamatosan desztinációkat szüntettek meg, flottájukat felére csökkentették (plusz a jövőbeli megrendeléseiket törölték), valamint a munkaerőben is visszaesés volt tapasztalható. A módosítások következtében már csak 9 repülőgépet üzemeltetett.

Tekintve, hogy a már megvásárolt repülőjegyek érvényüket vesztik és a légitársaság nem tud kártérítést fizetni, így az Icelandair, az EasyJet és a Norwegian olcsóbb repülőjegyeket kínálnak az érintetteknek.

Ajánlatok