Wizz Air tagsági

Mi az a Wizz Discount Club? Érdemes megvásárolni?

Sokat emlegetjük a facebook posztokban a Wizz Air tagságit, és még többen kérdezitek, hogy miért is jó, hogyan lehet megvásárolni, egyáltalán érdemes-e. Ezekere a kérdésekre adunk választ.


A Wizz Air honlapján két árat látsz. Az olcsóbb, a Club tagok részére érvényes ár, míg a drágább, a bárki számára elérhető.

tags1

Minden 5.990 Ft feletti jegyárból legalább 2.900 Ft kedvezményt kapsz. Ezen felül az online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász 1.450 Forinttal lesz olcsóbb.

Tagsági fajták:
Standard tagság 9.990 Ft, 2 főre
Csoportos tagság 15.990 Ft, 6 főre

Mikor éri meg?

Szinte mindig. De nézzünk egy két példát. Ha ketten utaztok, és egy retúr jegyet vásárolsz mindenkinek, akkor 2.900*4 = 11.600 Ft kedvezmény jár, tehát egyrészt ingyen lesz a tagságid, és még további 11.600-9.900 = 1.700 Ft kedvezményt kapsz. Ha poggyászt is hozzáadsz, akkor azon is spórolhatsz egy kicsit.

Ha négyen utaztok, és egy retúr jegyet vásárolsz mindenkinek, akkor 2.900*8=2.3200 Ft a kedvezmény, tehát ha levonjuk a 15.990 Ft-os tagsági díjat, akkor 7.210 Ft-t spórolsz. 3 főnél pedig 1410 Ft-t.

Tagságit vásárolni foglalás közben tudsz, egy évig érvényes. Amennyiben hozzáadtad a foglaláshoz, a kedvezmény automatikusan levonódik, más dolgod nincs.tags2

 • Jáka Tímea

  Jól értem, hogy egyedül nem tudok tagságit váltani?

  • andd

   Nem jól érted! Nem mintha 2. utasnak nem tudnál bármely hozzátartozót megadni…

   • cucckombo

    nincs annyi esze, …hááát magyar, csak a kifogásokat látják, a megoldásokban nem is tudnak gondolkodni! …és még azt mondják, hogy a magyar a jég hátán is megél, ja, persze! lúzer kurva!

    • olah

     te micsoda egy féreg vagy apám, fáj az élet? :D

   • Justine

    Szerintem 2.utas cimen csak akkor adhatunk meg valakit a kedvezmény igénybevételéhez a jegyvàsàrlàskor, ha az konkrétan jegyet is vesz.

 • evainczedi

  Nekem az Erste Banknál van Wizzair Hitelkártyám, amihez automatikusan jár a tagsági, ez mellett az igényléskor kaptam 20.000 üdvözlő pontot (ez akció függő, mikor milyen van), amit el is költhetek a társaság szolgáltatásaira, valamit, minden használatkor újabb pontokat kapok, amivel szintén ez a helyzet. 45 napon belüli visszatöltés esetén kamatmentes kvázi nem hitelként, hanem megtakarításként funkcionál.

 • Justine

  A Wizzair tagsàgi nem mindig müködik, mert a wizzair enntartja a jogot, hogy eldöntse azt, hogy melyik jàratra adja meg a kedvezményt. Ezt a tàjékoztatàst az ö munkatàrsa adta telefonon, amikor felhivtam, mert nem dtàk meg a kedvezményt az internettes helyfoglalàskor. Azon a napon rozsaszinnel bejelölte a Wizzair, hogy minden jàratàra kedvezményt ad! felhivtam öket, és közölték, hogy olvassam el az oldal aljàn làthato pici betükkel leirtakat, miszerint a Nizza-Budapest jàrtara ez nem vonatkozott azon a napon, csak azokra a jàratokra, amelyeket a cég jovàhagy. Ez viszont a kezdö oldal hirdetésén nem szerepelt.
  Ez a kedvezmény csak azoknak éri meg, akik sokat utaznak a Wizzair-el, és nem Nizza-Budapest viszonylatban.