Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Tudnivalók az ajánlatok lefoglalásához! GY.I.K.

2017. május 04. csütörtök, 09:55 - zsitro
  • Mi nem utazási iroda vagyunk, csupán egy felület, ahol általunk jónak gondolt ajánlatokat osztunk meg, ezért mindent Neked kell foglalni!
  • Mivel sokan kértétek, hogy az ajánlataink magyar utazási irodán keresztül is biztonságosan lefoglalhatóak legyenek, erre is biztosítunk lehetőséget ide kattintva. Fontos, hogy az oldalon és az utazási irodában látott ár eltérő lehet.
  • A facebookra illetve a honlapra az adott időszakban elérhető legolcsóbb ajánlatok kerülnek ki. Más időpontban is foglalhatsz, de valószínűleg többet kell majd fizetned.
  • Az árak a poszt megjelenésekor aktuálisak. Az idő előrehaladtával (akár percenként) drágulhat, mivel a többiek lefoglalják előtted.
  • Az utazómajom semmilyen felelősséget nem vállal az általad lefoglalt repjegyekért illetve szállásokért. Késés esetén érdemes a partnerünket felkeresned. Ha egyben foglaltad az ajánlatot az utazási irodán keresztül, akkor természetesen az iroda felelősséget vállal az utazásodért.

  • A szállások a linkre kattintva foglalhatók és két főre jelennek meg, így írjuk ki minden esetben.
  • A repülőjegyeket közvetlenül a megadott linkeken keresztül (momondo-ról tovább haladva, akár közvetlenül a légitársaságok honlapján) tudod lefoglalni. Ezt mi sajnos nem tudjuk helyetted megtenni, viszont kérdés esetén szívesen segítünk. Idegen, ismeretlen nyelvű oldalak esetén ajánlott Chrome fordítót használni.
  • Az árak a legtöbb esetben (fapadosoknál) csak kézipoggyászt tartalmaznak. Minden egyéb szolgáltatás plusz díjért foglalható.
  • Ha külön nem jelezzük, nincs transzfer és ellátás az árban.
  • Ha nagyon olcsó, ún. error fare ajánlatra csaptál le, akkor az egyéb szolgáltatások (autóbérlés, szállás, stb) foglalásával várj néhány napot, mert a jegyeket törölhetik. Ilyenkor a befizetett pénzt visszakapod.

Hogyan néz ki a gyakorlatban?

Egy korábbi ajánlat példáján bemutatva.

Időpont: Szeptember 24 – október 4
Útvonal: Budapest -> Pattaya, retúr repülőjegy. Az árak minden esetben tartalmazzák az adókat és az illetékeket, nem fapados repülőjegyek esetében (jelen esetben is) pedig a feladható poggyászt is.
A repjegy ára 115.500 Ft, foglalás a gombra kattintva
Kétféle szállás lehetőség: Olcsó szállásnak 34.000 forintért Bonkai Resort***-t ajánljuk, vagy választhatsz luxus (4-5 csillagos) szállások közül is.

Ha megvagy a repjegyekkel, jöhet a szállás. A fenti linken megkeresed a kiírt hotelt. Ne lepődj meg, ha dupla árat látsz, hiszen az oldalon a szállások két főre vannak feltüntetve.

Poggyász korlátok és árak

Wizzair: 1db 55x40x23 cm nagyságú táska ingyenes. (2017. október 29-től)
Feladott poggyász (20kg) 5.150-17.600 Ft között (időszaktól és útvonaltól függ)
Feladott poggyász (32kg) 6.750-21.800 Ft között (időszaktól és útvonaltól függ)

Ryanair: 1db 55x40x20 cm + 1db 35x20x20 cm nagyságú táska ingyenes.
Feladott poggyász (20kg) 14.000-21.000 Ft között (időszaktól és útvonaltól függ)
A kézipoggyászok is sok esetben a gép hasában utaznak. Érdemes elolvasni az erről szóló cikkünket.

Jó ajánlatot Te magad is könnyedén találsz, ha kombinálod a repjegyeket és a szállásokat. Szállás foglalás előtt hasonlítsd össze az árakat!

trip-1-min

Talán ez is érdekelhet