Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Tudnivalók az ajánlatok lefoglalásához! GY.I.K.

2017. május 04. csütörtök, 09:55 - zsitro
  • Mi nem utazási iroda vagyunk, csupán egy felület, ahol általunk jónak gondolt ajánlatokat osztunk meg, ezért mindent Neked kell foglalni!
  • A facebookra az adott időszakban elérhető legolcsóbb ajánlatok kerülnek ki. Ettől eltérő időpontban az út drágább lenne.
  • Az árak a poszt megjelenésekor aktuálisak. Az idő előrehaladtával (akár percenként) drágulhat, mivel a többiek lefoglalják előtted.

  • A szállások a linkre kattintva foglalhatók és két főre jelennek meg.
  • A repülőjegyeket közvetlenül a megadott linkeken keresztül (online utazási iroda, közvetlen légitársaság honlapja) tudod lefoglalni. Ezt mi sajnos nem tudjuk helyetted megtenni, viszont kérdés esetén szívesen segítünk. Ismeretlen nyelvű oldalak esetén ajánlott Chrome fordítót használni.
  • Az árak a legtöbb esetben (fapadosoknál) csak kézipoggyászt tartalmaznak. Minden egyéb szolgáltatás plusz díjért foglalható.
  • Ha külön nem jelezzük, nincs transzfer és ellátás az árban.
  • Ha nagyon olcsó, ún. error fare ajánlatra csaptál le, akkor az egyéb szolgáltatások (autóbérlés, szállás, stb) foglalásával várj néhány napot, mert a jegyeket törölhetik. Ilyenkor a befizetett pénzt visszakapod.

Hogyan néz ki a gyakorlatban?

Egy korábbi ajánlat példáján bemutatva.

Időpont: Szeptember 14-20
Budapest – Mallorca [WizzAir] 8.990/6.090Ft
Mallorca – Brüsszel [Ryanair] 32€
Brüsszel – Budapest [WizzAir] 10€
Foglalás: wizzair.com, ryanair.com
Szállás: http://bit.ly/2aGlsEF Low Cost CH, El Arenal 28.000 Ft / fő 6 éjszakára

Ez azt jelenti, hogy a wizzair.com és a ryanair.com oldalon kell lefoglalnod a repülőjegyeket. Wizzair.com-on beállítod szeptember 14-re a dátumot, majd Budapest – Mallorca útvonalat. Az ajánlat kiírásakor ez 8.990 Ft-volt tagsági nélkül, tagságival 6.090 Ft.
A következő repülőjegyet a ryanair.com oldalon kell lefoglalnod. Szeptember 20-ra állítod a keresőt, majd Mallorca – Brüsszel útvonalat keresel. Ennek az ára 32€ volt az ajánlat kiírásakor. Ha több járat is szerepel az adott napon, akkor úgy foglalj, hogy a elérd csatlakozást a következő járathoz. Minden esetben legalább 2 óra átszállási időt hagyok, úgy kalkulálj.
Ezután a 3. szektort, egy újabb WizzAir járatot kell lefoglalnod.
Ha megvagy a repjegyekkel, jöhet a szállás. A fenti linken megkeresed a kiírt hotelt. Ne lepődj meg, ha dupla árat látsz, hiszen az oldalon a szállások két főre vannak feltüntetve.

Poggyász korlátok és árak

Wizzair: 1db 55x40x23 cm nagyságú táska ingyenes. (2017. október 29-től)
Feladott poggyász (20kg) 5.150-17.600 Ft között (időszaktól és útvonaltól függ)
Feladott poggyász (32kg) 6.750-21.800 Ft között (időszaktól és útvonaltól függ)

Ryanair: 1db 55x40x20 cm + 1db 35x20x20 cm nagyságú táska ingyenes.
Feladott poggyász (20kg) 14.000-21.000 Ft között (időszaktól és útvonaltól függ)
A kézipoggyászok is sok esetben a gép hasában utaznak. Érdemes elolvasni az erről szóló cikkünket.

Jó ajánlatot Te magad is könnyedén találsz, ha kombinálod a repjegyeket és a szállásokat. Szállás foglalás előtt hasonlítsd össze az árakat!

trip-1-min

Talán ez is érdekelhet