accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tudnivalók az ajánlatok lefoglalásához! GY.I.K.

zsitro /
 • Mi nem utazási iroda vagyunk, csupán egy felület, ahol általunk jónak gondolt ajánlatokat osztunk meg, ezért mindent Neked kell foglalni!
 • A facebookra és a honlapra az adott időszakban elérhető legolcsóbb ajánlatok kerülnek ki. Ettől eltérő időpontban az út drágább lehet.
 • Az árak a poszt megjelenésekor aktuálisak, a feltüntetett kedvezmények igénybevételével. Az idő előrehaladtával (akár percenként) drágulhat, mivel a többiek lefoglalják előtted.

Példa egy foglalásra

Az eredeti bejegyzés itt található: https://goo.gl/DjNYfj
 • A fent látod az árat (35.380 Ft), időpontot (február 9-12), úti célt (Barcelona). A feltüntetett dátumot változtathatod, de valószínűleg drágább lesz a repülőjegy.
 • Repülőjegy: Az útvonalnál látható, hogy Budapest – Barcelona retúr járatról van szó, Wizz Air légitársasággal. Ha rendelkezel Wizz tagságival, az ára 20.380 Ft lesz. Anélkül is lefoglalható, de magasabb áron. A Wizz Air Discount Club (WDC) tagságiról részletesen is írtunk. A foglalás gombra kattintva vagy a légitársaság saját honlapjára, vagy egy kereső oldalra irányítunk. Minden esetben lefoglalhatod a járatod a légitársaság saját oldalán is. Ismeretlen nyelvű oldalak esetén ajánlott Chrome fordítót használni.
 • Szállás: Kétféle szállást ajánlunk. Egy olcsóbbat, illetve egy magasabb kategóriásat. A foglalás előtt mindenképp tájékozódj, hogy megfelel-e az igényeidnek az ajánlott szálloda. Amennyiben változtatni szeretnél, természetesen van rá lehetőséged, mi csak egy ötletet adunk. Foglalni a legtöbb esetben a trivago oldalról indulva a szolgáltatónál lehet. Értékeléseket a tripadvisoron keress a szállásodhoz. Minden esetben ellenőrizd az elhelyezkedést is..
 • Az árak a legtöbb esetben főleg a fapadosoknál csak kézipoggyászt tartalmaznak. Figyelem: manapság egyre több normál légitársaság jegyéhez sem jár feladható poggyász. Minden egyéb szolgáltatás (poggyász, étkezés, elsőbbségi beszállás, stb.) plusz díjért foglalható.
 • Ha külön nem jelezzük, nincs transzfer és ellátás az árban.
 • Ha nagyon olcsó, ún. error fare ajánlatra csaptál le, akkor az egyéb szolgáltatások (autóbérlés, szállás, stb) foglalásával várj néhány napot, mert a jegyeket törölhetik. Ilyenkor a befizetett pénzt visszakapod.
 • Az önállóan foglalt utazásokért felelősséget nem vállalunk, a foglalásról semmilyen adatot nem kapunk, velünk szerződést nem köt a vásárló.
 • Lehetőséged van a Lefoglalom egyben gombra kattintva a partner utazási irodánkon keresztül is foglalnod. Ebben az esetben az ár magasabb lehet, mint az általunk ajánlott. Cserében magyar nyelvű ügyfélszolgálat, magyar nyelvű foglalás, részletfizetési lehetőség illetve törlés/módosítás esetén alternatív útvonal áll a rendelkezésedre. A részleteket itt olvashatod.

Fapados poggyász korlátok és árak

Wizz Air poggyász

Mekkora poggyászt vihetek a Wizz Air járatára ingyenesen?
1 db 40x30x20cm táska (max 10 kg). Felviheted a fedélzetre.

Mekkora poggyászt vihetek a Wizz Air járatára, ha Wizz Priority-t vásároltam?
1 db 40x30x20cm táska + 55×40×23cm táska. Felviheted a fedélzetre.

Milyen poggyászokat választhatok?
10, 20, 32 kg-os poggyászok közül lehet választani.

Ryanair poggyász

Mekkora poggyászt vihetek a Ryanair járatára ingyenesen?
1 db 40x20x25cm táska. Felviheted a fedélzetre.

Mekkora poggyászt vihetek a Ryanair járatára, ha elsőbbségi beszállást vásároltam?
1 db 40x20x25cm táska + 1 db 55x40x20cm táska (max 10kg) Felviheted a fedélzetre. Ára: 6€/£/út.

Milyen poggyászokat választhatok?
20 kg-os poggyászt. Ára: 25€.

A poggyász információk utoljára frissítve: 2018 november 30.

TIPP: Válassz kézipoggyászt Magyarország egyik legnagyobb kínálatából az etaska.hu-n, fedélzeti garanciával, hogy többet ne kelljen izgulnod a bőröndöd miatt! Használd az “utazomajom” kuponkódot a 10% kedvezmény igénybevételéhez!

További utazási ötleteket az foglalas.utazomajom.hu oldalon találsz.

trip-1-min

Ajánlatok