accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

45. hét hotele – SunGarden Wellness és Konferencia Hotel ****

utazomajom /

Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

A hotelsungarden.hu oldalon az UTAZÓMAJOM promóciós kód megadásával extra kedvezményekre tehetsz szert! Leves-ebéd, szoláriumbérlet, 1-et fizet 2-t kap koktélakció! 3 nap 2 éjszaka két főre 33.900 Ft-tól! Az ajánlat 2019 április 30-ig érvényes, ünnepnapok kivételével.

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

Nem hinnénk, hogy a SunGarden a legjobb szálloda a világon, mert egyrészt elég realisták vagyunk, másrészt elég nagy ez a világ, pláne, mióta van online világ is. Számunkra az a cél a világmegváltó tervek helyett, hogy az év 365 napjában, naponta legalább 60 szobányi vendég érezze azt, hogy az egyik legjobb döntés volt az életében, hogy a SunGardent választotta. Ha ez sikerül, akkor számunkra ez felér azzal az érzéssel, mintha a világ legjobbjai közé tartoznánk. Ami pedig amúgy a világot illeti, 2 dologgal nap mint nap próbáljuk szebbé tenni: rengeteg mosollyal és sok szolgáltatásunkat illetően környezetbarát hozzáállással. (szívószálmentes napok, kókuszolaj kivezetése a konyhából.)

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságot?

Legextrább kérés, melyet vendégtől kaptunk az az volt, hogy tudnánk-e társaságot szerezni neki estére? Egész délután a recepciós pult körül sertepertélt, de valószínű a recepciós kolléganőnk személye kicsit eltántorította a kérdéstől, mert műszakváltás után már bátran tette fel kérdését férfi munkatársunknak. A kérésnek sajnos nem tudtunk eleget tenni.

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnék?

Természetesen wellness szálloda lévén a csobbanás lehetősége, a szauna szeánszok évszakra, ünnepekre hangolva állandó szereplők a repertoárunkban, de büszkék vagyunk a kertünkre is, ahol vendégeink a flow-form, avagy, élővíz-bölcső harmóniájával együtt relaxálhatnak, vagy gyönyörködhetnek kerti tavunkban, ahol akár 45 centis aranyhalakkal is találkozhatnak, de jó időben a tó lakóinak számítanak a szálloda teknősei is (8 van belőlük). A gyerkőcöket játszóház, a kamaszokat és a játékos kedvű felnőtteket playhouse várja. (darts, csocsó, pingpong)

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Szállodában széles a sportolási lehetőségek skálája: petanque pálya a Petőfi sétány platánfáinak árnyékában, ping-pong, darts, csocsó, fitness terem minőségi kondigépekkel, kerékpár bérlési lehetőség, de a passzív pihenést kedvelők is megtalálhatják az igényeik szerinti kikapcsolódást. Őket különféle masszázzsal, szépségápolási szolgáltatásokkal várjuk, bárunk pedig szinte egész nap szolgálatukban áll.
Siófokon és környékén a nyáron túl sem kell unatkozni, a környéken vitorlázás, gyorshajózás, kerékpár túrák, gokart, kalandpark, lézerharc szerepel a listán, de koncertek, fesztiválok, színházi előadások, humorestek is tarkítják a programpalettát. Érdemes figyelni a Kálmán Imre Kulturális Központ, avagy a KIKK műsorajánlatát figyelni és aki Siófokon jár, az mindenképpen látogassa meg a víztornyunkat, legalább egy kávé erejéig, ugyanis a tetején nem csak a kilátás, de a bár is szuper.

5. Mi volt a legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégeket?

Guminő az ágy alatt. Ehhez hosszabb kommentárt nem fűznénk. A vendég nem jött vissza érte 🙂

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

Sertésszűz mignonok, erdei gombás paprikamártással, galuskával – melyben ötvözzük a magyaros ételek ízvilágát és a mai trendi szokásokat.

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Ők jártak nálunk: Veres MóNika – énekesnő, Gazdag Tibor – a Jóban-rosszban sztárja, Rasovszky Kristóf – kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok magyar úszó, Révész Sándor, a Piramis énekese, Pintér Tibor – színész, énekes

Bármilyen sztárnak, ismert embernek örülünk, ha ellátogat hozzánk, pláne, ha nagy a Facebook rajongótábora, s velük meg is osztja pihenésének egy-egy mozzanatát, mert az ilyen jellegű marketing mindig jól jön 🙂 De nekünk a legnagyobb dolog talán az, hogy minden nyár végén vendégül láthatunk 1 hétre több családot is, akik a Ments Életet Alapítvány támogatásával jutnak el hozzánk.

KEDVEZMÉNY:

A hotelsungarden.hu oldalon az UTAZÓMAJOM promóciós kód megadásával extra kedvezményekre tehetsz szert! Leves-ebéd, szoláriumbérlet, 1-et fizet 2-t kap koktélakció! 3 nap 2 éjszaka két főre 33.900 Ft-tól!

szponzorált tartalom.

Ajánlatok