accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ismét megnyitja kapuit a 45. Utazás Kiállítás, Magyarország legnagyobb turisztikai expoja!

utazomajom /

Szeretsz utazni?

Mindig előre felkészülsz a kiutazás előtt?

Örömmel hallgatod az útibeszámolókat, praktikus utazási tanácsokat,  ajánlásokat?

Szívesen találkozol ismert utazó bloggerekkel? Vagy megismernél újakat?

Ha mindenre IGENnel válaszoltál, és ráérsz 2023. február 23-26 között, akkor a 45. alkalommal megrendezésre kerülő Utazás Kiállításon a helyed!

Magyarország elsőszámú turisztikai kiállítása ismét kinyitja kapuit az utazást szerető emberek és a turisztikai szakemberek előtt. Már lassan hagyomány, hogy az Utazás Kiállítással egyidőben tartják a Járatlan Utakon Fesztivált is, az úgynevezett független világutazók fesztiválját, amely több, mint 100 vetítéses előadással és közel 50 kerekasztal-beszélgetéssel várja a vendégeket utazás témában. Az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói gyűlnek össze, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó, kíváncsi közönséggel, akár interaktív formában is.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban megrendezésre kerülő négy napos programsorozat ebben az évben a fenntarthatóság jegyében zajlik, hiszen a jelen helyzetben a fenntartható üzemeltetés vált elsődlegessé, ami egyben az ökológiai lábnyom csökkentését, a fenntarthatósági és társadalmi felelősségvállalást is jelenti.
A belföldi díszvendéget is a fő téma alapján választották ki, aki a BalatonBike365 – Bringázz egész évben a Balaton környékén! Weboldaluk és applikációjuk a Balaton turisztikai térségébe kalauzol bennünket, méghozzá biciklivel, az év 365 napján. A rendezvény egy kulturális díszvendéget is bemutat, amely nem más, mint a Liget Budapest Projekt. A Liget Budapest Projekt ma Európa legnagyobb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési projektje, melynek köszönhetően a Városliget 2023-ra élhetőbb, a mostaninál jóval zöldebb és korszerű intézményekkel gazdagabb park lesz. A programsorozat alatt bemutatkoznak a kiállítók, de az egészségturizmus szakmai nagyjai is beszélnek a fenntartható fejlődésről.

2023-ban az expo legnagyobb újdonsága az E-Bike Test&Show lesz, amelynek keretén belül egy előre megépített pályán az érdeklődők elektromos kerékpárokat próbálhatnak ki és emellett olyan nagy biciklis tehetségekkel is találkozhatnak, mint Vas Blanka (olimpiai és világbajnoki negyedik helyezett kerékpárversenyző) és Valter Attila (magyar országúti-kerékpárversenyző, a 2020-as Tour de Hongrie győztese).

Új programmal is bővül a kiállítás repertoárja, amely a fesztivál sziget nevet kapta és a legtöbb hazai fesztivált mutatják be, valamint több promócióval is készülnek. 500 db Sziget hetijegyet ajánlanak fel diák áron, valamint napijegyet is nyerhetnek az érdeklődők. Akik biztosan itt lesznek: Balaton Sound, Sziget Fesztivál, Gyereksziget, Gourmet Fesztivál.  Továbbra is vár a helyszínen a Budapest Boat Show és visszatér az Afrika Expo Budapest is.

Jegyek már elérhetők az utazas.hungexpo.hu oldalon!

szponzorált tartalom

Ajánlatok