accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

5 hasznos ingyenes applikáció utazáshoz

utazomajom /

Gyakran éri kritika az utazókat, hogy ahelyett, hogy a környezetet csodálnák vagy élveznék az utazást, a mobiltelefonjukat bújják. Kétségtelen, hogy a mindennapi életünket, ahogy az utazást is megkönnyíti a zsebünkben a mini számítógép, ám van egy egészséges középút a használatukra.

Bizonyos helyzetekben kifejezetten hasznos egy mobiltelefon, és ha jól használjuk, akkor adott esetben segítheti a beilleszkedést egy helyi kultúrába, megérthetjük a helyi szokásokat és a nyelvet is.  A CitySIM az egyik legnépszerűbb mobilszolgáltatás az utazók körében, amivel világszerte roaming díjak nélkül utazhatunk. Időről időre hasznos tanácsokkal látja el az utazóközönséget, most 5 hasznos applikációt gyűjtöttek össze az utazóknak, amivel könnyebbé tehetik az utazásukat.

Google Translate

Nagyon hasznos és egyszerű applikáció, amivel könnyen megértethetjük magunkat bárkivel. Egy étlapot vagy egy táblán szereptő információt is gyorsan érthetővé tehetünk. Hosszabb szöveghez használd a bal oldalon lévő fotó jelet, amivel az app beolvassa a szöveget és lefordítja a kívánt nyelvre.

Babbel

Ha néhány alapmondatot megtanulnánk a lakosok anyanyelvén, akkor a Babbel ingyenes funkciója erre tökéletesen alkalmas. Ha jobban elmerülnénk egy-egy nyelvben, lehetőség van minimális havidíj mellett több frázist is megtanulni. Bárhova is utazunk, minden nép örömmel veszi, ha saját anyanyelvükön szólunk hozzájuk, ez máris szimpatikusabbá tesz minket a szemükben és mi is gazdagabbak leszünk pár szóval.

XE

A különböző pénznemek átváltása néha nem megy olyan könnyen fejben. Az XE mindig az aktuális középárfolyamot mutatja, egyszerre akár 10 valutában is láthatjuk az összeget, így könnyen megtudhatjuk hogy valami mennyibe kerül például forintban.

Hotel Tonight

Van, hogy nem foglalunk előre szállást, hanem lesz, ami lesz. Ha este elfáradunk és nem akarjuk a csillagos ég alatt tölteni az éjszakát, a Hotel Tonight megmutatja a közelben lévő szálláshelyeket. Az appon keresztül le is foglalhatjuk, ráadásul olcsóbban, mintha csak besétálnánk az adott szálláshelyre.

Onavo

Egy VPN szolgáltató hasznos a telefonunkon, többek közt azért is, hogy tömörítse a képeket és videókat, ezáltal kevesebb adatot használjunk. Az Onavo ingyenes VPN szolgáltató teszi a dolgát.

Vásárolj most CitySim kártyát!

A vásárláshoz és/vagy feltöltéshez nem szükséges regisztrálnod. Vásárláskor ügyelj arra, hogy pontosan add meg a szállítási és számlázási címedet, a kártyád pedig 2-5 munkanapon belül megérkezik hozzád postán. A szállítás ingyenes.
Az Utazómajom – CitySIM kártya díja €44.99,amely már tartalmaz €10 kezdő egyenleget is, és biztosítja számodra, hogy a SIM kártya örökre aktív maradhat, amíg 24 havonta legalább egyszer használatban van, és akár nulla egyenleggel is igénybe veheted az ingyenes szolgáltatásokat.
A feltöltéshez pedig mindössze a telefonszámot kell megadnod, akár bejelentkezés nélkül is, és a sikeres vásárlás után azonnal megjelenik az egyenlegeden az összeg.

Ajánlatok