accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

81-94. nap 7.rész: A tej tejet tartalmaz?

lanymajom /

Mára egy vicces tejesdoboz címkét hoztam Ausztráliából. Hogy miért vicces? Hát, ezért:

1, Allergén tanács:

Tejet tartalmaz – Vajon ki gondolta volna, hogy a tej tejet tartalmaz?

2, Ha nem vagy 100 %-ban megelégedve a vásárlással, abban az esetben kicseréljük a terméket vagy visszatérítjük az árát. 

És mi van abban az esetben, ha csak 50 %-ban vagyok megelégedve a vásárlással? Ez a felirat rengeteg másik terméken is olvasható. Kíváncsiak vagyunk, hogy te mit tennél olyan helyzetben, ha tényleg valamilyen okból kifolyólag nem azt a minőséget hozta a megvásárolt termék, mint amire számítottál. Vajon visszavinnéd vagy nem vesztegetnéd erre az időt?

Ajánlatok