accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Peru /

Észak- és Dél-Amerika legszebb helyei 13 repjeggyel 333.500 Ft-ért!

Észak- és Dél-Amerika legszebb helyei 13 repjeggyel 333.500 Ft-ért!
Ár: 333.500 Ft
március 18 - április 26

Észak- és Dél-Amerika 13 repjeggyel

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

A fenti Észak- és Dél-Amerika körúton, ha bizonyos helyeken többet vagy kevesebbet töltenél el, esetleg levágásokat vagy plusz állomásokat tennél az utazásba, kedved szerint alakíthatod.

 • A nagyobb dél-amerikai városokból nagyon sokfelé lehet olcsón repülni, rengeteg időpontban akad jegy, retúr utakat is találni 20.000 Ft alatt. Érdemes ezeknek utánamenni, mert Dél-Amerika nem csak a Machu Picchu és a Titikaka-tó. Persze ezek is nagyon szép, izgalmas helyek, amiket kár kihagyni!
 • Használd pl. a Kiwi.com-on az “Anywhere”-t a desztinációdhoz, így gyorsan megtalálhatod, hogy egy adott helyről hová olcsó repülni.
 • Ha valahol többet vagy kevesebbet maradnál, a fenti linkekre kattinta állítsd át a dátumot +/-3 napra, így láthatod, mennyi kerülnek a repülőjegyek a szomszédos napokon, lásd az alábbi példában, ami ennél az útnál a Sao Paulo -> Lisszabon alternatív időpontjait mutatja:

 • Ne feledd: minél rugalmasabb vagy az útiterveddel (mind az időpontokat, mind a célállomásokat illetően), annál olcsóbban tudsz utazni!

Ha tetszett ez az ajánlat, gyere el valamelyik következő Utazómajom előadásra, ahol sok más hasznos utazási trükk és módszer mellett szeretnéd megtanulni azt is, hogy hogyan tudsz magadnak összeállítani ilyen utakat! Árpi, az előadó és ezen ajánlat összeállítója 4 évig utazott egyhuzamban 46 országban és 5 földrészen, és az előadás végén örömmel válaszol a kérdéseidre is!

Argentína

Pampák, gleccserek, hegyek és sivatagok is színesítik a dél-amerikai országot, amely Budapesttől min. 14 órás repülőúttal érhető el. Argentína fővárosában, Buenos Airesben érdemes belekóstolni az éjszakai szórakozóhelyek és a  tango világába, innen utazhatunk tovább Córdoba (2. legnagyobb város), Mar del Plata tengerpart, Patagónia, az Andok, a Tűzföld vagy az Iguazú-vízesés és nemzeti park irányába. tovább »

 • Beszélt világnyelvek
  spanyol, angol
 • Főszezon
  január, február, április, május, június, október, november, december
 • Árak Budapesthez képest
  60x
 • Pénznem
  Argentin peso (ARS)
 • Vízum szükséges?
  Nem kell, max. tart. idő 90 nap
 • Közlekedés

  A közúti közlekedés szabályai alapjában véve azonosak az európaiakkal, ám ezeket a normatívákat Argentínában felettébb rugalmasan kezelik. A városi közlekedésben, a jelzőlámpa nélküli kereszteződésekben alapvetően a jobbkézszabály a mérvadó, de ennek alkalmazása kaotikus. A legtöbb esetben nincsenek a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott jelzőtáblák, az utcanevek kiírása esetleges. A gépkocsivezetők a gyalogosoknak általában nem adnak elsőbbséget a jelzőlámpa nélküli átkelőhelyeken. Előfordulhatnak rövid ideig tartó sztrájkok, félpályás útlezárással járó tiltakozások, sor kerülhet az argentin-uruguayi, argentin-chilei közúti határátkelőhelyek alkalomszerű lezárására. Az Argentína és Uruguay közötti közúti határátkelőhelyeken esetenként környezetvédők által kezdeményezett útlezárásokra is számítani lehet. Ezen események általában előzetes bejelentés nélkül történnek.

  A városi közlekedésben használatos járművek közül a metró (subte) megbízható. A buszközlekedés színvonala üzemeltető társaságoktól függően vegyes színvonalú, mellékutcákban veszélyt jelent a buszvezetők impulzív stílusa (hirtelen gyorsítás és fékezés). A kiterjedt elővárosi vasúthálózat műszakilag és forgalomszervezési szempontból rossz állapotban van, de olcsó közlekedési eszköz. Buenos Airesben olcsó és viszonylag jó színvonalú a taxi szolgáltatás, a jellegzetes fekete sárga színű taxik bárhol leinthetőek, taxiórájuk van, borravaló adása a sofőrnek nem kötelező és nem is szokás. A Buenos Aires-i taxik elvileg csak a város közigazgatási határán belül közlekednek. Így a városon kívüli utazásokra (ilyen a nemzetközi repülőtér is) ajánlott a jelzés nélküli, ú.n. remiseket használni, amit a szállodák portáján lehet kérni.

 • Kötelező oltások
  h, h, t, t
 • Vallás
  A népesség 92%-a névlegesen római katolikus (kevesebb mint 20% gyakorolja vallását), protestáns 2%, zsidó 2%, egyéb 4%.
 • Időeltolódás
  -4 óra
 • Konnektor
  kell átalakító
 • Nagykövetség

  Nagykövetség és Konzuli Hivatal
  Cím: Buenos Aires (CD 1008) Suipacha 1111, 9. emelet

 • Csapvíz
  igen
Más ajánlat érdekelne?