accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Az utazómajom bemutatja: VIBER publikus profil

utazomajom /

Néhány hónapja megkeresett a VIBER és felajánlotta, hogy utazás témában mi lehetnénk Magyarországon azok, akiknek engedélyezik a publikus profilt. Ez nem kis dolog, hiszen csak néhány oldal, márka regisztrálhat.

Közös chat

Először is keresd meg a publikus profilok ikonját. Így néz ki!

Második lépésként az életmód (lifestyle) témakörben megtalálod az utazómajom viber profilját. Kattints rá!

Nyilvános chat

Ebben az esetben egy közös üzenőfalat látsz. Ide csak az adminok írhatnak. Itt osztjuk meg a legfontosabb változásokat, híreket. Napi ajánlatokról itt nem értesülsz.

Privát chat

Ez az a felület, amit a saját igényeid szerint alakíthatsz. Az üzenet ikonra kattintva érheted el.

Írd be a “Menü” szócskát, és válassz a lehetőségek közül. A legújabb ajánlatokon belül kiválaszthatod a hozzád legközelebb álló kontinenst is. Ilyen módon csak a három legfrissebb ajánlatot küldjük el.

Ha fel szeretnél iratkozni az oldalra, és értesülni minden új utazásról, ezáltal megnövelve az esélyed arra hogy a legolcsóbb áron juss hozzá, akkor a “Menü” szócska után a “Feliratkozások kezelése” menüpontban kattints a “Mindenről értesítsetek!” gombra!

Rengeteg új ötletünk van még, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire tetszik Nektek ez az új lehetőség! Köszönöm szépen Ádámnak a sok segítséget és a fejlesztést!

 

Ajánlatok