Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Az utazómajom bemutatja: VIBER publikus profil

2017. június 22. csütörtök, 12:16 - utazomajom
Hírek

Néhány hónapja megkeresett a VIBER és felajánlotta, hogy utazás témában mi lehetnénk Magyarországon azok, akiknek engedélyezik a publikus profilt. Ez nem kis dolog, hiszen csak néhány oldal, márka regisztrálhat.

Közös chat

Először is keresd meg a publikus profilok ikonját. Így néz ki!

Második lépésként az életmód (lifestyle) témakörben megtalálod az utazómajom viber profilját. Kattints rá!

Nyilvános chat

Ebben az esetben egy közös üzenőfalat látsz. Ide csak az adminok írhatnak. Itt osztjuk meg a legfontosabb változásokat, híreket. Napi ajánlatokról itt nem értesülsz.

Privát chat

Ez az a felület, amit a saját igényeid szerint alakíthatsz. Az üzenet ikonra kattintva érheted el.

Írd be a “Menü” szócskát, és válassz a lehetőségek közül. A legújabb ajánlatokon belül kiválaszthatod a hozzád legközelebb álló kontinenst is. Ilyen módon csak a három legfrissebb ajánlatot küldjük el.

Ha fel szeretnél iratkozni az oldalra, és értesülni minden új utazásról, ezáltal megnövelve az esélyed arra hogy a legolcsóbb áron juss hozzá, akkor a “Menü” szócska után a “Feliratkozások kezelése” menüpontban kattints a “Mindenről értesítsetek!” gombra!

Rengeteg új ötletünk van még, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire tetszik Nektek ez az új lehetőség! Köszönöm szépen Ádámnak a sok segítséget és a fejlesztést!

 

Talán ez is érdekelhet

4 hozzászólás a(z) “Az utazómajom bemutatja: VIBER publikus profil” bejegyzéshez

  1. olyat lehet, hogy csak az Error fare-k érdekelnek vagy ez már túl sok ? 🙂

      • Nem, nem ez nem így megy. Elsősorban olcsón szeretnék eljutni bárhova. Ha az általad meghatározott paramétereket tudom, akkor könnyű, de nem olcsó.

        • Értesítőt lehet kérni… Amúgy jó előre megnézve Ázsiába, pl. még a Fülöp-szigetekre is el lehet olcsón jutni. Dél-Amerika jogosan drága, az európai célpontok fillérekért vannak, lásd pl. a csodálatos Grúzia vagy Albánia. A magyar világutazók egészen konkrét tippek sorával szolgálnak, ‘a sárga ruhás lány’ stb. A kincsvadászat a történelem során elég rosszul muzsikált, :-), sőt nem ők fizetnek az útért, hanem minden esetben mi.