accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hét Hotele – Barack Prémium Apartman, Tiszakécske

utazomajom /

Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szálláshelynek, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

Ezen a héten a Barack Prémium Apartmanokat mutatjuk be. A minőséget és a vendégek megelégedettségét mi sem mutatja jobban, mint a 95%-os értékelés 840 visszajelzés alapján.

Kedvezmény: Foglaláskor írd be a megjegyzés rovatba az UTAZOMAJOM kódot, és a ínycsiklandó bőséges hideg tálat készítenek be az apartmanba!

Részletek: 2019.05.10-2019.05.17. között leadott foglalás esetén érvényes a kedvezmény, ha az utazás 2019.06.30-ig megtörténik! Csak hétköznapokon.

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

A Barack Prémium Apartmanok egyedisége első pillantásra szemet szúr bárkinek és akár a régen jól ismert amerikai sorozat, a Melrose Place is rögtön eszünkbe juthatna menőbb kivitelezésben.
A skandináv stílusú, prémium apartmanok ideális helyszínt biztosítanak mindazoknak, akik valami másra, valami extrábbra vágynak, ha pihenésről esik szó. A fantasztikus ősfás környezetben, a Tiszától és a gyógy–és élményfürdőtől mindössze 200 méterre zárt udvarban található házak tökéletes választás pároknak és családosoknak egyaránt. A házak között, központi helyet kapott egy fűtött és osztott medence, hogy kicsik és nagyok egyaránt kedvükre lubickolhassanak. A jól felszerelt apartmanok között méret alapján is válogathatnak attól függően, hogy ketten vagy akár hatan érkeznek; és hogy az önfeledt nyaralás ízét igazán megérezzék, még sütögetésre vagy akár bográcsozásra is lehetőséget kínálunk egy szuper kerti sütögetővel.

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságát?

  • több kisgyermekkel érkezett egy nagyobb család, akik 3 babaágyat kértek, ezért az egyik szobából az összes bútort ki kellett pakolni
  • karácsonykor a vendég feldíszített karácsonyfát kért az apartmanba, amit természetesen teljesítettünk

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnénk?

Apartman vendégeinknek díjmentes és korlátlan bejárást biztosítunk nyitvatartási időben a gyógy-és élményfürdőbe, illetve a szaunavilágba is. Mindemellett lehetőségük van díjmentesen részt venni aquafitness óráinkon. Kiemelt időszakokban szakképzett animátorok biztosítanak vidám családi programokat kicsiknek és nagyoknak. Június 22-től minden hétvégén sztárfellépőkkel találkozhatnak a fürdőben.

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Lehetőséget nyújtunk kerékpár és nordic walking botok bérlésére.

5. Mi volt legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégetek?

Különös dologgal még nem találkoztunk, de rendszeresen maradnak itt ruhaneműk, amiért nem jelentkeznek, így már lassan egy gardróbot meg tudnánk velük tölteni.

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

Az apartmanok önellátóak, de lehetőség van félpanzió igénylésre a kiváló Barack Hotelben vagy a fürdő éttermét tudjuk ajánlani. Illetve újdonságképpen ínycsiklandó hidegtálat készítünk be az apartmanokba rendelés alapján.

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Fordultak meg már nálunk celebek és közéleti személyek egyaránt, de talán aki a legkedvesebb visszatérő vendég számunkra, az Miki a Mókus, aki a Prémium Apartmanok területén található fákon él.

Kedvezmény: Foglaláskor írd be a megjegyzés rovatba az UTAZOMAJOM kódot, és a ínycsiklandó bőséges hideg tálat készítenek be az apartmanba!

Részletek: 2019.05.10-2019.05.17. között leadott foglalás esetén érvényes a kedvezmény, ha az utazás 2019.06.30-ig megtörténik! Csak hétköznapokon.

Az ajánlatkéréshez kattints ide!

szponzorált tartalom.

Ajánlatok