accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Bemutatta új üzleti osztályú kabintermékkét a KLM

utazomajom /

A holland királyi légitársaság bemutatta új World Business Class kabintermékét, amely a Boeing 777-esek fedélzetén fokozatosan válik elérhetővé. A suite kialakítású ülések a különböző innovációknak köszönhetően 10-15 százalékkal könnyebbek, így ezzel is csökkenthető járatok környezeti lábnyoma. Az új ülések megtervezését hosszas és alapos kutatás előzte meg. A megújított World Business Class helyek mindegyike folyosókapcsolatos, könnyű anyagból készült ajtóval teljesen privát szférává alakíthatók, a kényelmi funkciók könnyen elérhetők és felhasználóbarátmódon kezelhetők, emellett az eddigieknél jobban személyre szabhatók.

Az ülések deréktámasza állítható és masszázsfunkció is rendelkezésre áll, 198 cm hosszú, teljesen sík ággyá alakíthatók, környezetükben könnyen elérhető tárolórekeszekben helyezhetők el a személyes tárgyak. Az elektronikai eszközök a hagyományos mellett vezeték nélküli technológiával is tölthetők. Az üléseket a Jamco Ventures készítette, korábbi verziójukat a Boeing 787-esek fedélzetére tervezték. A Boeing 777-esek kabinjában 1-2-1 konfigurációban telepítik őket. A repülőgépek fedélzetén az átalakítással együtt a legújabb Premium Comfort osztályú üléseket is beszerelik, a munkálatokkal a következő évben végeznek. Az üzleti osztály étel- és italkínálata, valamint a SkyPriority szolgálatáscsomag nem változik.

Boet Kreiken, a KLM utasélményért felelős alelnöke azt emelte ki, hogy az ügyfelek körében végzett mélyreható kutatás eredménye alapján alakították át az üléseket, hogy még zavartalanabb privát szférát kínáljanak. „Amellett, hogy kényelmesebbek és modernebbek, ezek az ülések fenntarthatóbbak is, hiszen 10-15 százalékkal könnyebbek, mint a hasonló osztályú székek”.

Ajánlatok