accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

BREAKING: Beszüntette tevékenységét a Green Holidays!

utazomajom /

Fizetésképtelenséget jelentett július 2-án, vasárnap kora este a Green Holidays Kft.. A társaság közleményben értesítette partnereit arról, hogy nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, a szükséges intézkedéseket helyette az Uniqa Biztosító teszi meg.

A Green Holidays Kft.arról értesítette vasárnap kora este partnereit, hogy a mai naptól nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, nem tudja teljesíteni az utazási szerződés szerinti kötelezettségeit. A társaság vagyoni biztosítékát az UNIQA Biztosító Zrt. szolgáltatja. A szükséges intézkedéseket a társaság helyett a biztosító teszi meg. A kárenyhítés módjáról a biztosító dönt. A társaság utazási szerződés szerinti kötelezettségeinek teljesítése érdekében szükséges intézkedések megtétele iránt – a társaság vagyoni biztosítékának terhére – a Kormányhivatal intézkedik a biztosítóval együttműködve. Az utasok a társaság kötelezettségeinek elmulasztásából eredő igényeiket közvetlenül a biztosítóval szemben érvényesíthetik. A társaság kéri, hogy igényeiket a biztosítónál jelentsék be, az alábbi elérhetőségen: info@uniqa.hu

A társaság kéri az Utasok elnézését és megértését.

A fizetésképtelenség bejelentésére azután került sor, hogy kiderült, hogy a Green Holidays legutóbbi charterjáratával Törökországba érkezett utasok fogadása során gondok merültek fel. Az utasok jelezték, hogy órákig vártak a repülőtéren a transzferbuszra, majd nem abba a szállodába vitték őket, amelyet eredetileg foglaltak. Az utasok akkor azt a tájékoztatást kapták, hogy a foglalási rendszer összeomlása vezetett a problémákhoz. Néhány órával később adta ki az utazásszervező a közleményt, amelyben elismeri, hogy nem tudja vállalni az utazási szerződésben vállalt kötelezettségeit, így a vagyoni biztosítékával rendelkező biztosító fog eljárni helyette. 

Emlékezetes, hogy az utazásszervező májusban kötött szerződést 500 millió forintos értékű vagyoni biztosítékra az Uniqa biztosítónál, és komoly együttműködést terveztek.

Váratlanul történt a fizetésképtelenség bejelentése, ugyanis alig néhány nappal ezelőtt még óriási akciót hirdetett az iroda.

A bejelentés óta az iroda honlapja és facebook-oldala sem működik már.

Forrás: Turizmus Online

Ajánlatok