accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utaztál már valaha Business Classon? Mivel különb, mint az Economy?

selyemmajom /

A Qatar Airways – a katari állam nemzeti fuvarozója – a világ egyik leggyorsabban növekvő légitársasága és a világ egyik legfiatalabb flottájával rendelkezik. A légitársaság modern flottája több mint 160 üzleti és szabadidős célállomásra üzemel. Lehetőséget kaptunk kipróbálni a Business és Economy osztályát az Airbus A330-as és Boeing 787-es típusú gépeknek, melyet különösképpen vártunk, hiszen idén a légitársaság elnyerte a “Világ legjobb légitársasága 2019 – Skytrax” díjat és ezzel együtt a világ legjobb üzleti osztálya címet is.

Business Class-ra váltott jegyünk előnyeit a reptérre érve, az első perctől kezdve érezhetjük és ez az egész utunk során végigkísér. Ahogy megérkezünk, első momentum, hogy nagyobb súlyú poggyásszal és több kézipoggyásszal a kezünkben megkülönböztetett poggyászfeladó pult fogad bennünket. A poggyász feladástól kezdve a beszállásig minden állomáson elsőbbséget élvezünk a többi utassal szemben, ezzel a várakozási idő minimálisra csökken. A gép bejáratában bemutatjuk a beszállókártyánkat és nevünkön szólítva elkísérnek helyünkre, ahol frissítő italokkal kínálnak bennünket.

Az Economy osztályhoz képest, lényeges eltérés az ülések elrendezése, sűrűsége és komfort szintje. Minden egyes ülőhely kényelmes, tágas egymástól teljesen elszeparálható. Külön irányítópulton szabályozhatjuk az ülés állását, magasságát és természetesen egyetlen gombnyomással ággyá is alakíthatjuk. Az ágyhoz nagy párnát, vastag plédet és pizsamát is biztosítanak.

Felszállást követően, az utazómagasságot elérve 5 csillagos éttermet idéző hangulatban folytathatjuk utunkat. Előttünk lévő asztalt éttermekhez méltó módon megterítik nekünk, míg étlapról és borlapról választunk. Borlap kínálata gondosan válogatott és bőséges. Az étlap teljes menüt tartalmaz, választhatunk több előétel, leves, főétel és desszert közül. Nem csupán a tálalás és az egyes fogások minősége kiváló, hanem a kiszolgálás is. Egész utunk során bármikor és bármit rendelhetünk, nincs meghatározott időszak, sorrend és mennyiség.

Jelenleg akciós áron foglalhatsz a Qatar Airways prémium osztáraira repülőjegyet! Megnézem: qatarairways.com

Turista osztályhoz képest további eltérés, hogy a szórakoztató elektronikai eszközök nagyobbak és jobb minőségűek. Nagyméretű monitoron nézhetünk sorozatokat, rajzfilmeket és mozifilmeket. A hangzásról zajszűrős kényelmes fejhallgató gondoskodik.

Economy osztály, különböző géptípusokon

szponzorált tartalom.

Ajánlatok