accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Félsz a repüléstől? Itt egy trükk, ami segíthet legyőzni a félelmedet

lanymajom /

Utálod a turbulenciát? Rosszul vagy ha repülőre kell ülnöd? Itt egy trükk, ami segíthet kényelmesebbé tenni a repülőutat a legközelebbi utazásodon.

Habár statisztikailag a repülő a legbiztonságosabb közlekedési eszköz, mégis rengetegen tartanak a repüléstől. A Travel and leisure, amerikai utazási oldal szerint egy egyszerű trükkel legyőzhető a repüléstől való félelem. A trükkhöz csak egy papírra és egy tollra lesz szükséged.

Ha a következő repülőutadon rádtör a félelem, akkor kapj elő egy tollat és egy papírt a kézipoggyászodból, majd írd le egymás után többször a nevedet. Ha jobbkezes vagy, akkor a bal kezdet használd, ha pedig balkezes, akkor a jobbal próbálj meg írni. A trükk lényege, hogy eltereld a figyelmedet a félelmedről. Ha jobbkezesként a bal kezeddel próbálsz meg írni, akkor egy idő után teljesen átkapcsol az agyad és el is felejted, hogy repülőn ülsz, mivel a félelem helyett a nem megszokott módon való írásra fogsz koncentrálni.

A következő repülőutadra mindenképp vigyél magaddal tollat és papírt és ha szükségét érzed, próbáld ki ezt az egyszerű trükköt, majd utána írd meg nekünk, hogy segített-e legyőzni a félelmedet.

Ajánlatok