Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Félsz a repüléstől? Itt egy trükk, ami segíthet legyőzni a félelmedet

2018. augusztus 18. szombat, 22:15 - lanymajom
Tippek & Trükkök

Utálod a turbulenciát? Rosszul vagy ha repülőre kell ülnöd? Itt egy trükk, ami segíthet kényelmesebbé tenni a repülőutat a legközelebbi utazásodon.

Habár statisztikailag a repülő a legbiztonságosabb közlekedési eszköz, mégis rengetegen tartanak a repüléstől. A Travel and leisure, amerikai utazási oldal szerint egy egyszerű trükkel legyőzhető a repüléstől való félelem. A trükkhöz csak egy papírra és egy tollra lesz szükséged.

Ha a következő repülőutadon rádtör a félelem, akkor kapj elő egy tollat és egy papírt a kézipoggyászodból, majd írd le egymás után többször a nevedet. Ha jobbkezes vagy, akkor a bal kezdet használd, ha pedig balkezes, akkor a jobbal próbálj meg írni. A trükk lényege, hogy eltereld a figyelmedet a félelmedről. Ha jobbkezesként a bal kezeddel próbálsz meg írni, akkor egy idő után teljesen átkapcsol az agyad és el is felejted, hogy repülőn ülsz, mivel a félelem helyett a nem megszokott módon való írásra fogsz koncentrálni.

A következő repülőutadra mindenképp vigyél magaddal tollat és papírt és ha szükségét érzed, próbáld ki ezt az egyszerű trükköt, majd utána írd meg nekünk, hogy segített-e legyőzni a félelmedet.

Talán ez is érdekelhet