accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Július elsejétől nyílik meg Görögország a turisták előtt

utazomajom /

Görögország július elsején megnyílik a turisták előtt. – írja az MTI. Ugyancsak szerdai közlés szerint Dánia még csak nem is tervezi, hogy feloldja a koronavírus-járvány miatt elrendelt határzárát az idegenforgalom számára.

A görög kormány tudatta, hogy még nem dolgozták ki teljesen a turizmus újraindításának részleteit, de május 15-ig elkészülnek vele, egyebek közt az egészségügyileg biztonságos utazás körülményeit szabályozókkal, továbbá szektor pénzügyi támogatásának mikéntjével. Az idegenforgalom adja Görögország hazai össztermékének 30 százalékát. A szállodák, éttermek, utazási irodák egyharmada csődtől tart a járvány miatt.

Eddig 45 ezer munkahely szűnt meg a szektorban a ragály miatt.

Ennek tudatában már nem is olyan meglepő, hogy amíg mindenki a túlélésért küzd a légiközlekedési szektorban, a Wizz Air 3 görög szigetre jelentett be új járatokat idén július eleji indulással.

Habár a július elseje egyelőre a hivatalos dátum, nem csodálkoznánk, ha ez változna a későbbiekben. Mindenképp azt ajánljuk, hogy csak lemondható szállást és autóbérlést foglalj előre. Októberre azonban 8 nap Korfu már 45.500 forintért foglalható repülővel és szállással együtt.

Ajánlatok