accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Így foglalj repülőjegyet féláron! (nem clickbait)

utazomajom /

Ebben a bejegyzésben megosztok veletek egy trükköt, ami jó kiindulási alap lehet ahhoz, hogy Ti magatok is felfedezzetek ilyen lehetőségeket a rendszerben. Ahogy az előadásokon arról szó esik, vannak olyan bizonyos “metasearch” oldalak, amelyek egy bizonyos típusú kártyával való fizetés esetén kedvezményeket adnak.

Most egy jelenleg is működő, használható példát fogok mutatni képernyőképekkel illusztrálva.

Nézzünk egy Brüsszel – Budapest útvonalat január 16-án Ryanairrel.

Képernyőkép a Brüsszel – Budapest útvonalról. – Ryanair.com

Ugye azt ígértem, hogy féláron tudjátok megvásárolni ugyanezt a repülőjegyet. Na nézzük. Előtte azért elmondom, hogy 2018-ban 11 nap szabadsággal 56 napot lehetsz úton. Ha nem hiszed, lesd meg az új utazómajom naptárat itt: megnézem.

A trükk

Keressünk rá ugyanerre a repülőjegyre a jetcost.de oldalon. Meglepően azt fogjuk látni, hogy 5€-ba kerül ez a repülőjegy.

Jetcost.de képernyőkép

Emiatt még nem örülünk őszintén, hiszen hány olyan oldalt láttunk már, ahol azt kínálják, hogy olcsóbb lesz a jegy, de mire a foglalás végére érünk többszörösébe kerül az először megjelenített árnak.

Ebben az esetben azonban a metasearch oldal átirányít minket a seat24.de oldalra. Itt minden kérdésre nemmel felelek, nem szeretnék extra biztosítást, sms-t sem kapni, csak a jegyet. Ezt még egy oldalon keresztül eljátszom, majd végre a fizetési oldalara jutok.

És itt ugrik az utazómajom a vízbe. Akkor kerül ennyibe, ha kreditkártyával fizetsz, különben 34,9€ extra költséget számol fel.

34,9€ kedvezmény ha kreditkártyával fizetsz

Én visa kreditkártyával kitöltöttem a fizetési formot, és szépen le is vonta a kedvezményt. Íme:

Íme a foglalható ár

Figyelem

Ezzel a módszerrel nem fogsz tudni bármely légitársaságra féláron repülőjegyet venni. Az általam bemutatott példa jelenleg is működik, kipróbálhatod, megvásárolhatod olcsóbban a repülőjegyet bizonyos szakaszokra. Ha valami miatt nem lesz olcsóbb, vagy egyenesen drágább lesz egy másik járatra, akkor engedd el a fantáziád, gondolkodj, keres másképp, keres csak egyirányú jegyre stb. Többet nem fogok segíteni, egy pici időt fektess bele ha szeretnél olcsóbban foglalni. Ha nem, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy beírd kommentbe hogy “kamu”, “nem működik”, “hülyeség”, “átverés”, ezzel sokat segítesz azoknak, akik kitartó munkával vagy egy kis odafigyeléssel mégis tudnak foglalni.

 

Ajánlatok