accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ismét a repülőtéri naplementében startol a Budapest Airport jótékonysági futóversenye

utazomajom /

Idén is birtokba vehetik a sportolók szeptember első szombatján a budapesti repülőtér 1-es futópályáját. Az immár hagyománynak számító, 11. Runway Run a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét a naplementében indul, a nevezési lehetőséget pedig a korábbinál szélesebb körben nyitja meg a szervező Budapest Airport. A nevezési díjakból befolyó összeget idén is száz százalékban jótékony célra fordítják.

Szeptember 2-án rendezik meg a Budapest Airport töretlen népszerűségnek örvendő jótékonysági futóversenyét, a Runway Run-t. A sportesemény az elmúlt 10 évhez hasonlóan idén is nemes célt szolgál; a Budapest Airport a nevezési díjakból befolyt teljes összeget a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolását segítő SUHANJ! Alapítvány, valamint egy beteg gyermekek gyógyulását segítő alapítvány támogatására fordítja. Az adományok összege a verseny első, 2013-as megrendezése óta meghaladta a 90 millió forintot.

A különleges helyszínen, a budapesti repülőtér lezárt 1-es futópályáján megrendezett verseny hagyományosan a légiközlekedési szakemberek egyik legkedveltebb sporteseménye, amelyen a SUHANJ! Alapítvány sportolói is részt vesznek, és amelyre korlátozott számban civil sportolók is nevezhetnek. Utóbbira idén jelentkezési sorrendben lesz lehetősége minden érdeklődőnek, a Budapest Airport online felületein meghirdetett felhívás alapján, ahol 100 fő számára biztosítanak lehetőséget a versenyre történő regisztrációra.

Mivel a vállalat fontosnak tartja, hogy a sportolás élményét mindenki elsajátíthassa és átélhesse, – a hagyományos felnőtt és gyerek távok mellett – Örömfutás nevű kategóriát is indít, amelyben a 14 éves vagy annál fiatalabb gyerekek önállóan, vagy szülők kíséretében állhatnak rajthoz. Újdonság, hogy idén először a gyerekek három korcsoportban versenyezhetnek egymással, egy-vagy kétkilométeres távon.

A 11. Runway Run-on az alábbi kategóriákban lehet nevezni:

Felnőtt
Női vagy férfi 5 km
Női vagy férfi 10 km

Gyermek
6-8 éves korosztály: 1 km
9-11 éves korosztály: 2 km
12-14 éves korosztály: 2km

Öröm Futás

Szülők és 14 éves vagy annál fiatalabb gyermekek: 1 km

A résztvevők számára a Budapest Airport a felkészülést segítő hathetes edzéstervet állít össze, amelyet az indulók a regisztrációt követően kapnak meg.

Ajánlatok