Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Ismét sztrájk jön a Ryanairnél, nem elég az 5-7 millió forintos havi fizetés a pilótáknak!

2018. szeptember 11. kedd, 18:46 - selyemmajom
Légitársaság Ryanair Hírek

Tovább folytatódik a harc, az ír légitársaság és a németországi pilótáinak szakszervezete között.

A társaság továbbra sem hajlandó megegyezni a pilótákat és a fedélzeti személyzetet érintő munkaidővel és munkabérekkel kapcsolatos kérdésekben, ezért szerdán hajnali három órakor újabb 24 órás sztrájk következik a Ryanair-nél. A legutóbbi, augusztus eleji sztrájk során több, mint 250 járatot töröltek, most is járattörlésekre kell számítani.

Az érintett járatok

Németországba induló, illetve érkező járatok érintettek. Az utasokat értesíteni fogják e-mail-ben és sms-ben a hírekről. Különösképpen a Berlinbe tartó és onnan haza induló járat utasainak:

 

Mit lehet tenni ha te is érintett vagy?

Akinek a járata törölve lett, az ingyenesen átfoglalhat egy másik járatra, ami leghamarabb egy héttel az eredeti előtt vagy legkésőbb egy héttel utána indul, de a teljes összeg visszatérítésére is lehetőség van.

Itt tudod leellenőrizni a törölt járatokat:

https://www.ryanair.com/hu/hu/travel-updates

A Ryanair felvetette a német bázis bezárását, ha nem sikerül megegyezniük. A társaság pilótái 5-7 millió forintot keresnek havonta, ami egyébként nem számít kevésnek a szakmában.

Talán ez is érdekelhet