accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Fontos: késésekre figyelmeztet a Wizz Air a következő 10 napban, minden utast érinthet

utazomajom /

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága emailben figyelmezteti utasait a napokban zajló NATO hadgyakorlat miatti esetleges fennakadásokról.

Az európai légtérben zajló gyakorlatok miatt június 12 és 23 között késésekre lehet számítani az európai repülőtereket érintő (induló vagy érkező) járatok esetében. Ha bármilyen változás történik, SMS-ben és/vagy e-mailben értesítik az utasokat – írják.

Felhívják továbbá a figyelmet, hogy emiatt a Call Centerekben megnövekedhet a forgalom, ami még az eddigieknél is hosszabb várakozási időt eredményezhet. Arra kérik az utasokat, hogy a repülőtérre indulás előtt győződjenek meg arról, hogy a járatuk előreláthatólag késés nélkül fog elindulni.

A Budapestet érintő járatok esetében legegyszerűbben a bud.hu oldalon lehet tájékozódni. Általános megoldás, ha a Google keresőjébe az útvonalat és a légitársaságot vagy a járatszámot írjuk be. Példa: “BUD-PMI W6” – Budapest – Mallorca Wizz Air járat; de a járatszám (W6 2383) beírása is ugyanezt a találatot hozza. Itt általában naprakész információt találunk.

A NATO hadgyakorlat miatt természetesen nem csak a Wizz Air járatainál számíthatunk késésekre.

A legtöbb esetben a Budapestről induló Wizz Air járatok oda és térnek vissza. Egy lehetséges útvonal, hogy a gép előbb Budapestről elrepül Antalya-ba, majd Antalya-ból vissza Budapestre. Ha Antalya-ban várakozunk, akkor már nézhetjük azt, hogy elindult-e Budapestről a járat, amivel majd hazamegyünk. Ha a kifelé induló járat késik, akkor a visszafelé járat is fog. Minél később indul a gép, annál nagyobb az esély a késések összetorlódására, ezért az esti gépek kevésbé megbízhatóak.

Ajánlatok