accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kilenc újraindított járattal bővül tavasszal a Wizz Air

utazomajom /

A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy több korábbi, népszerű járat is visszatér kínálatába. Márciustól az utazni vágyók Budapestről ismét repülhetnek London-Gatwick repülőterére, valamint Edinburgh, Oslo, Podgorica, illetve Varsó, Bologna, és Szkopje is elérhető lesz a Wizz Air utasai számára. Debrecenből márciustól a Tel-Aviv és a Lárnaka járat szerepel újra a légitársaság menetrendjében.

A Wizz Air utasai számára hamarosan nyolc ország kapuja nyílik ki: az északi Norvégia, a Kelet-Európai Lengyelország, Montenegró és Macedónia mellett Skócia és Anglia fővárosa, valamint Ciprus legnagyobb tengerparti üdülőcentruma és Izrael kulturális központja is visszatér a légitársaság kínálatába.

ÚTVONAL INDULÁS DÁTUMA LEGALACSONYABB VITELDÍJ* (forint)
BUDAPEST – LONDON GATWICK 2022. március 21. 3 350 forinttól
DEBRECEN – TEL-AVIV 2022. március 21. 20 550 forinttól
BUDAPEST – EDINBURGH 2022. március 28. 6 790 forinttól
BUDAPEST-PODGORICA 2022. március 28. 8 310 forinttól
DEBRECEN – LÁRNAKA 2022. március 28. 5 190 forinttól
BUDAPEST – VARSÓ 2022. április 11. 6 790 forinttól
BUDAPEST – OSLO 2022. május 2. 8 310 forinttól
BUDAPEST – BOLOGNA 2022. május 2. 4 630 forinttól
BUDAPEST – SZKOPJE 2022. május 23. 6 790 forinttól

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

A Wizz Airnek az utasai és a személyzete egészsége továbbra is a legfontosabb, ezért – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – a légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

A járatokra jegyek a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók. A felár ellenében vásárolható WIZZ Flex szolgáltatás pedig továbbra is az utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így a tervezés időszakában sem érheti meglepetés már az utasokat.

Ajánlatok