accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

20. nap – Olyan jó itt, hogy még egy napot maradok!

utazomajom /
Úgy volt, hogy ma a kanadai lánnyal együtt bérelünk robogót, viszont ő lebetegedett, ezért egyedül indultam el felfedezni a szigetet. Mivel még soha nem vezettem robogót, így inkább bicót béreltem, habár Ko Lantán nincs olyan nagy forgalom, úgyhogy végül is nem rossz hely a kezdő motorosoknak. Azt olvastam, hogy a sziget déli részén vannak a legszebb partok, ezért arra vettem az irányt.

Később megtudtam (és megtapasztaltam), hogy a sziget északi része többnyire sík, a déli pedig elég dimbes-dombos, így aki nem szeretne minden dombnál leszállni és tolni a biciklit, annak délre érdemesebb robogóval menni. Már tegnap is éreztem, hogy ez egy jó hely, ma meg még biztosabb lettem benne. Hosszan elnyúló turista- és nagy hotel mentes partok, hangulatos és olcsó bambusz székekkel és padokkal ellátott kifőzdék és nyugodt légkör jellemzi az egész szigetet, de a déli részre ez a leírás különösen igaz. Este meg is hosszabbítottam a szállás foglalásom még egy nappal.
Aznapi költés: 5.700 Ft (szállás, bicikli bérlés, kaja, + 1600 Ft ATM díj, amit a helyi thai bankoknak kell fizetni, ha leveszünk pénzt)

Ajánlatok