accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Közvetlen repülőjegy New York-ba és Chicago-ba!

utazomajom /

A Malév csődje óta nem volt lehetőség közvetlenül New York-ba utazni Budapestről, holott nagyon nagy igény mutatkozott rá. Jelenleg is néhány távoli desztinációra (Peking, Toronto) már van lehetőség átszállás nélkül repülni.

Járat

A LOT lengyel nemzetközi légitársaság úgy gondolta, hogy megéri közvetlen járatot üzemeltetni a két város között, ráadásul Boeing 787 Dreamliner típusú géppel. A piacon megfigyelhető, hogy a hatalmas gépek helyett inkább a hosszútávú, közepes méretű 787-esé a jövő. Hiszen ha egy Boeing 777-es típusú gépet szeretnének üzemeltetni, akkor akár 550 fő részére lehetne értékesíteni a helyeket, még egy Dreamliner esetén a LOT társaságnál ez a szám kevesebb, mint a fele, 252. Érthető, hogy könnyebb gazdaságosan megtölteni egy kisebb gépet.

Korábban bizonyos törvények miatt nem volt lehetőség óceánt átszelő két hajtóműves járatok indítására. Ekkor a kevésbé gazdaságos három, vagy négy hajtóműves gépek teljesíthették csak ezt az útvonalat, azonban mára már más a helyzet. Ennek is köszönhető a Dreamliner rohamos elterjedése.

Járatsűrűség

2018. május 3-tól heti négy alkalommal közlekednek majd New York-ba és Chicago-ba a LOT gépei. A jegyek már elérhetőek a foglalási rendszerben! A kézipoggyász mellé egy 23 kg-os feladható poggyász is az árban van.

Példa foglalás közvetlen járatra: ITT

Ajánlatok