accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Luxus a levegőben! Ilyen belülről a világ egyetlen privát Boeing 787 Dreamlinere

lanymajom /

Kíváncsi vagy hogy néz ki a világ egyetlen privát Boeing 787 Dreamlinere belülről? Ez a repülőgép olyan, mintha egy luxusszálloda lenne. Itt biztos nem panaszkodik senki sem a lábtérre vagy a kiszolgálásra.

A repülőgépet az üzleti ügyfelekre és a charter járatokra specializálódott kínai kötődésű Deer Jet üzemelteti. A gép belsejét egy francia tervező, Jacques Plerrejean álmodta meg, majd a kialakítási munkálatok közel 2,5 évig folytak. Nem hiába a sok előkészület, hiszen ma már a világ leggazdagabb üzletemberei utaznak a privát Dreamliner fedélzetén.

A Deer Jet honlapja szerint a személyzetet a világ legtapasztaltabb és legjobb pilótái, illetve légiutas-kísérői közül választják ki, a kiszolgálás színvonala pedig 7 csillagos.

A legtöbbünk valószínűleg soha nem fog utazni sehova ezzel a repülővel, de legalább képeken és egy videón keresztül bepillantást nyerhetünk a milliomosok világába.


Képek forrása: Deer Jet

Ajánlatok