accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mi kell a konténerrendeléshez Budapesten?

utazomajom /

A konténeres sittszállítás az egyik, ha nem a legnépszerűbb hulladékszállítási módszernek számít manapság. Ez egyáltalán nem meglepő, mivel bárki számára elérhető (magánszemélyek, cégek, önkormányzatok) és viszonylag gyorsan, egyszerűen megtörténik az egész művelet.

Lomtalanítás, sittszállítás és szóródó anyag szállítása is megoldható

A konténerrendelés manapság számtalan helyzetben nyújthat megoldást. Természetesen a legtöbb kérdés azzal kapcsolatos, hogy egyáltalán mit lehet pakolni a konténerbe. Kezdjük a sort a lomtalanítással. Tulajdonképpen szinte mindent lehet, ami pincében, garázsban, tárolóban, padláson és raktárban található, és feleslegessé vált.

Ilyenek például a parabolaantennák, bútorok, berendezési tárgyak, ruhák, könyvek, iskolás füzetek, biciklik, régi babakocsi, ágykeret, varrógép, szánkó, ruhaszárító, mosógép, klíma, centrifuga, vagy más hagyatékból maradt, értéket nem képviselő holmik.

A sittszállítás alkalmával lehet elhelyezni benne gipszkartont, álmennyezetet, vízvezeték csöveket, csempét, téglát, szigetelést, burkolatot, betont, fát és fémet is. Ebben az esetben gyakran van szükség arra is, hogy a konténer több napig is a helyszínen legyen, természetesen erre is van lehetőség.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes a szóródó anyag szállításáról is beszélni. Ha egy építkezés vagy felújítás alkalmával sóderre, kavicsra, homora, termőföldre van szükség, annak szállítása is könnyedén megoldható konténerek segítségével.

Mi az, amit nem lehet szállítani?

Vannak bizonyos hulladékfajták és elemek, amiket szigorúan tilos konténerrel szállítani. Ha mégis ilyennel van dolgunk, akkor azt mindenképpen jelezzük a szállító cég felé, és garantáltan kapni fogunk iránymutatást, hogy mit tudunk velük kezdeni.

Veszélyes anyagnak minősül az akkumulátor, szárazelem, autó és teherautó gumi, olaj és olajos rongy, vegyi anyagok, tinták, gyanták, festékek, növényvédő szerek, eternit csövek, használt sütőolaj, higanytartalmú hulladék.

Mire van szükség a rendeléshez?

Telefonon keresztül lehet leadni a rendelést a sittszállításra. Itt négy információt kell megadnunk. Az első maga a szállítási cím, ahova az eszközt fogjuk kérni. A következő az időpont, amikorra a szállítást kérjük, és a hulladékot is elő kell készítenünk ekkorra. A harmadik információ a hulladék fajtája, amit a konténerbe szeretnénk elhelyezni. Itt részletesen írjuk le az összetételét, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket, és ne kerüljön veszélyes anyag a konténerbe!

Végül pedig meg kell adni a konténer méretét, hogy pontosan hány köbméterre lesz szükségünk. Itt érdemes egy-két köbméterrel nagyobbat kérni, hogy garantáltan beleférjen minden hulladék, amit szeretnénk elszállíttatni. A konténerrendelés gyors és egyszerű, érdemes minden lomtalanítás és építkezés során élni vele!

Ajánlatok