accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nagy családdal a reptéri parkolás is csak egy megálló

utazomajom /

A nagycsaládos utazások sosem egyszerűek. Ilyenkor tételesen át kell gondolnunk mindent, ami a szervezéssel kapcsolatos, hiszen könnyen megeshet, hogy ha valami kimarad a listából, akkor annak katasztrófa lesz a vége. Nézzük hát, mik a legfontosabb tényezők a csomagolástól kezdve a reptéri parkoláson át egészen a szállás elfoglalásáig.

Mire figyeljünk a nyaralás szervezésekor?

Kezdjük a listát egy olyan lépéssel, amire a leggyakrabban nem fordítanak kellő figyelmet a szervezők, ez pedig nem más, mint a reptéri parkoló lefoglalása. A Reptéri Parkoló Centrum reptéri parkolás szolgáltatása online is foglalható, így nem kell különösebb erőfeszítést tennünk azért, hogy legyen helyünk, még akkor sem, ha a nagy létszámú család miatt egy birodalmi lépegetővel érkeznénk a helyszínre.

A reptéri parkolók nagyon megbízhatóak, bármilyen járművel is érkezzünk, biztosak lehetünk abban, hogy eredeti állapotában kapjuk majd vissza. Ugyan nem sűrűn parkolunk csészealjakkal az ilyen helyeken, de ha ez a speciális kívánságunk, természetesen azt is megoldja az üzemeltető, hogy az űrhajónk teljes biztonságban töltse el az időt a távollétünk alatt. A parkolás gyors és egyszerű szokott lenni, némi adminisztrációt követően.

Ezekre figyeljünk még a reptéri parkoláson kívül

Az indulást természetesen megelőzi a készülődés. Ha többen utazunk, akkor különösen fontos, hogy listázzuk, kinek milyen gyógyszerekre lehet szüksége az utazás időtartama alatt, és ne feledkezzünk meg a személyes okmányokról sem. Szerencsére Európán belül a legtöbb helyen elfogadják a személyi igazolványt, mint azonosításra szolgáló iratot, de ha távolabbi úti célt néztünk ki magunknak, akkor mindenkinek szüksége lesz útlevélre is.

Ha gyermekekkel tervezzük a nyaralást, akkor sosem maradhat el az utasbiztosítás sem. Az izgő-mozgó lurkókkal gyakran megesik, hogy kisebb baleset éri őket, esetleg az új környezet miatt elkapnak valamilyen vírust. A biztosítás jó esetben fedezi minden költségünket, így emiatt sem kell majd aggódnunk. Általában online is megköthetjük a szerződést, és az összege sem szokott túl magas lenni, de azért érdemes ajánlatot kérni több helyről is. Fő a biztonság!

A repülőjegyről és a szállásról sem feledkezhetünk meg

A reptéri parkolás lefoglalása után is akad még bőven feladat, többek között a repülőjegy és a szállás megszerzése terén. Amennyiben már jó előre megváltjuk a repülőjegyet, jelentős kedvezményekre tehetünk szert. Érdemes nézelődni az akciós ajánlatok között, hiszen előfordulhat, hogy pont a kiszemelt úti célra hirdetnek kedvezményes ajánlatot.

A szállásfoglalásra több lehetőségünk is van. Válogathatunk a hotelek között, böngészhetünk apartmanokat, vagy egyszerűen kinézhetünk magunknak egy jó kempinget is, attól függően, hogy mekkora keretet szánunk az utazásra. A gyerekek annál jobban érzik magukat, minél nagyobb a kaland, tehát ne riadjunk vissza az extrémebb lakókocsis alvóhelyektől sem, hiszen számukra ez óriási dolog.

Ajánlatok