accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Olcsó, de nem fapados – 4 földrész a Norwegian légitársaság kínálatában!

utazomajom /

Európa harmadik legnagyobb fapados légitársaságával már egy átszállással is elérhető 4 földrész 150 desztinációja. A Norwegian Air Shuttle magasabb színvonalat és alacsonyabb árakat kínál a legtöbb légitársaságnál.

Fapados áron a világ bármely pontjára!

A Norwegian Európa harmadik legnagyobb fapados légitársasága és a legjobb benne, hogy nemcsak Európán belül repül. Jelenleg 150 desztinációra juthatunk el velük Európában, Észak-Afrikában, Ázsiában, Amerikában (beleértve a Karib-tengert is). Budapestről közvetlen járatokat kínálnak Koppenhágába, Osloba, Stockholmba, Helsinkibe és a londoni Gatwick repülőtérre. Ezekről a helyekről pedig egy átszállással a teljes útvonalhálózat elérhető.

Inspiráló, kreatív imidzs

A rövid távú utakat Boeing 737-800, míg a hosszú távokat Dreamlinerrel repülik, olcsó áraikat a modern gépparknak is köszönhetik. A gépeik könnyen felismerhetőek fehér-piros festésükről, és a farkukon látható portrékról. Ezek a képek olyan híres, skandináv embereket ábrázolnak, akik életútjukkal motivációt adhatnak mindenki számára. A Norwegiant egyébként 1993-ban alapították, 2002-ig regionális légitársaságként üzemelt, majd ettől kezdve fapados utaztatóvá alakult. A Budapest Airportról 2004 óta repülnek, míg tengerentúli utazások 2013 óta érhetőek el a kínálatukban, a 2015-ös évben több, mint 30 millió utast szállítottak.

Olcsó árak, kiváló színvonal

Az árak igen kedvezőek, hiszen idén nyárra még könnyedén kifoghatóak egyirányú 250 Euro környéki jegyek New Yorkba vagy éppen Fort Lauderdale-be (Miami). S bár a Norwegian valódi fapados légitársaság, szolgáltatásai magasabb színvonalúak, mint a versenytársak többségénél. A társaság minden gépén elérhető az ingyenes wifi, a tengerentúli utakat is beleértve, és ez utóbbiak esetében az indulás előtt kiválasztható a fedélzeti menü is. Az étkezések között pedig a fedélzeti szórakoztató rendszer segítségével bármikor rendelhetünk magunknak snacket vagy frissítőt egyetlen gombnyomással. A gépeken külön gyermekmenü is rendelkezésre áll. Többféle jegyet értékesítenek, amelyek különböző szolgáltatásokat tartalmaznak, így akár ingyen étkezés és feladandó bőrönd is elérhető.

Ismerd meg Észak-Európa csodás városait!

A Norwegian közvetlenül repül a legfontosabb északi városokba, amelyek önmagukban is érdekesek lehetnek egy nyári kiruccanásra. A Budapestről direktben elérhető városok közül Oslo, a téli sportok fővárosa, talán nincs más olyan város, amely ennyi síközponttal és koripályával büszkélkedhet, de az is megtalálja itt a számítását, aki a vikingek korára kíváncsi vagy gyerekkel utazik. Pár éve Koppenhágát a világ legboldogabb városának választották, köszönhetően a rengeteg parknak, ami zölddé teszi az itt élők életét, esetleg a kerékpár-kultúrának, ami miatt szinte nincs is szén-dioxid terhelés, a kiemelkedő gasztrokínálatnak vagy az Andersen tündérmeséit idéző történelmi hagyományoknak. Stockholmot észak Velencéjének is nevezik számtalan csatornája nyomán, ahol valódi romantikus hangulatban andaloghatunk egy hajótúrán. Ha izgalmasabb programra vágyunk, akkor válasszunk a város rengeteg kulturális programja közül, filmimádóknak pedig kötelező a Garbo-túra! Helsinki előkelő helyet foglal el a világ legélhetőbb városainak listáján. A városban kiválóak a szolgáltatások, kulturális élete pedig szinte felfoghatatlan: évente több, mint 80 zenei, képzőművészeti vagy színház fesztivált rendeznek itt.

Ajánlatok