accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Qatar Airways – közlemény a kialakult helyzet kapcsán

utazomajom /

Sok megkeresés érkezett a Qatar Airways járataival kapcsolatban, ezért megkerestük az illetékeseket. Az alábbi közleményt kaptuk.

A Qatar Airways járatai minden desztinációra továbbra is a megszokott módon üzemelnek, kivéve abba a négy országba, amelyek a jelenlegi helyzetben érintettek: Bahrein, Egyiptom, Szaúd-Arábia és Egyesült Arab Emirátusok. Ezek az országok légtérkorlátozást vezettek be a Qatar Airways járataira; de légitársaságunk mindent megtesz, hogy ezekhez a korlátozásokhoz alkalmazkodjon és biztosítsa az utasok részére a biztonságos és kellemes utazást, hiszen számunkra továbbra is az utasaink és az ő biztonságuk a legfontosabb. A négy érintett országon kívül az összes desztinációra zavartalan a járatok működése.

Néhány járat esetében hosszabb menetidőre kell számítani a légtér korlátozások miatt. Az ázsiai és az ausztrál légifolyosó az északi és észak-keleti vonalon voltak, vannak, ahol nincs zárlat, csak az afrikai országok esetében növekedhet a menetidő.

Ajánlatok